reklama
U
użytkowniczka r
Gość
No i to mi się podoba :-)
krolcia
Fanka BB :)
Powiedziałabym - skromnie! he he. No ale u mnie to dwójka szaleje to i podwójny bałagan.
Smile_
Antek, Franek i Staś
No i to mi się podoba :-)
Mi również... Ja już myślałam, że to tylko u nas taki sajgon.
My dzisiaj poskręcaliśmy szafkę z IKEI z tymi wyjeżdżającymi pojemnikami. Antek od razu zaskoczył o co chodzi. A największa zabawa była przy skręcaniu jak przechodził przez otwory w szafce ...
Takie pytanie mam do was. Mój brat chce kupić małemu na roczek rowerek biegowy... w sumie mówiłam mu żeby kupił taki trzykołowy, ale on sobie wymyślił inaczej. Moja mama stwierdziła, że dobrze myśli, bo Antka by kolana bolały na takim małym rowerku... Z tym, że ja nie wiem czy on zaskoczy o co w tym chodzi. Niby piszą, że te rowerki od 18/24m. Jak nic na lato by było... Co wy o tym myślicie?
U nas będzie cóś takiego - Ostrzeżenie o przekierowaniu (Thinka - to chyba Ty polecałaś?) Nie wiem, czy to biegowy, czy jaki. Chyba biegowy? Mama go sama znalazła i wybrała, a mi się podoba, bo mało miejsca zajmuje :-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
my tez planujemy biegowy - bardzo fajne sprawa i mojejmu czortowi chyba sie spodoba ;-)
ja sie boje, ze na gwiazdeke i roczek Alicja zostanie zawalona zabawkami. a tak naprawde mamy ich tak duzo, ze juz wiecej nawet nie mam gdzie pomiescic!!!
ja sie boje, ze na gwiazdeke i roczek Alicja zostanie zawalona zabawkami. a tak naprawde mamy ich tak duzo, ze juz wiecej nawet nie mam gdzie pomiescic!!!
reklama
Igor dostał na roczek tego BUG'a, którego pokazywała cwietka i śmiga na nim jak złoto. Początki były trudne, bo tylko do tyłu mu się udawało, ale trzy dni ćwiczeń i moje dziecko chyba już nigdy nie nauczy się chodzić, bo łatwiej mu wdrapać się na rowerek i podjechać
Podziel się: