reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

co do prezentów - u nas nie wiem od ilu lat niezmordowanie służy młynek http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/87/08/49/1887084941_1 poprzednio służył przez min 4 lata kuzynkom moich dziewczynek, teraz i starsza i młodsza też czymś takim się bawią, niby proste ale fajne dla dzieci, wkładamy kuleczki, wciskamy klawisz, łapiemy kuleczkę,
eeeeee, chociaż chyba to dla młodszych dzieciaczków niż roczek

reklama
My też mamy ten młynek. Mateusz długo się nim bawił. Mały teraz też zaczyna. Po Matim jest fuuull zabawek. Daniel SWOJE zabawki to ma grzechotki, które dostał od znajomych jak się urodził i od nas matę. W tej kwestii to jesteśmy zabezpieczeni na kilka lat:dry:.

coś mi świta w głowie że już ktoś poszukiwał, czy nie mamolka? podobno bywało w ikei, i na tym moja wiedza się kończy bo u nas na razie tego niezdrowego nawyku nie ma, maluśka do obgryzania ma nogi i dłonie :confused:

O, no to w takim razie jakiś piątek trzeba będzie wybrać :) Najbliższy odpada, bo mamy odgrzybianie, ja muszę siedzieć w domu, a Franek jest w żłobku. A co będzie za tydzień, to jeszcze nie wiem...

reklama
Mamolka calkiem dobrze wygladaja te nogi w foteliku tylem:-) niestety znalazlam tylko besafe combi taniej ale tez powyzej tysiaka jakies 1200 no i on w testach nie wychodzi tak super chyba z tego co påmietam.. graco jest w Pl.. niesamowicie drogi:szok: zobaczylam jedna cene ponad 1700 i nie patrzylam dalej :szok: u mnie jest po 3000 nok jakies 1500 zl

Do góry