reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

a tu nasze paputki :) wczoraj przyszly i przedwczoraj :D sa super

2 pary wieksze od lewej i 2 mniejsze biale z kolorowym kwiatkiem i czerwone :)

achaa zapomnialam dodac ze koszt jednej pary to 3,99 funta i 7 funtow w zaleznosci od sklepu, za 3,99 kupilam jeszcze z lokomotywa dla synka kolezanki ale juz oddane :) koszt przesylki do norge 3 funty :O:O:O dostawa i realizacja 4 dni :O:O :D

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie wiem ze sa duzo tansze niz w Pl a niczym sie nie roznia, wpier zamowilam ze strony za 7 funtow :D wieksze i mniejsze a pozniej znalazlam te druga za 3,99 i hmm no wiadomo uleglam co prawda nie maja az tylu wzorow co na drozszych stronach ale jakosciowo sa takie same, takie same jak u mnie w slepie za 200 i 250 nok :O

Shop Stylish and Affordable Baby Boys and Girls Soft Leather Shoes and Leather Boots

a to ich stronka :)

Salomii - ale śliczne! I widzę, że nie tylko Ida będzie miała kota na butkach :-D
Co do cen - wczoraj trafiliśmy w Tesco na promocje paputków i ceny zaczynały się od 3 zł, a kończyły na 6 :-) Tylko niestety wielka stopa Idy nie chciała się do żadnych zmieścić ;-)

nie było znowu moich bucików w h&m :( chyba kupię na all (tylko cena o 10 zł wyższ niż w sklepie plus wysyłka. Byłam też w bartku i pani zmierzyła Oli stópkę i ma 18. Przynajmniej wiem czego szukać

reklama
Olcia - poszukaj jeszcze w marketach. Ja widziałam wczoraj takie (przynajmniej bardzo podobne) w TESCO. Chciałam kupić, ale były na styk, a Ida ma rozmiar 19/20. Może na Oli by się znalazły.

Salomii - przesyłka do Polski pewnie by majątek kosztowała :-( Szkoda, bo cudne są.

Do góry