reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

a tu nasze paputki :) wczoraj przyszly i przedwczoraj :D sa super

2 pary wieksze od lewej i 2 mniejsze biale z kolorowym kwiatkiem i czerwone :)

achaa zapomnialam dodac ze koszt jednej pary to 3,99 funta i 7 funtow w zaleznosci od sklepu, za 3,99 kupilam jeszcze z lokomotywa dla synka kolezanki ale juz oddane :) koszt przesylki do norge 3 funty :O:O:O dostawa i realizacja 4 dni :O:O :D

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie wiem ze sa duzo tansze niz w Pl a niczym sie nie roznia, wpier zamowilam ze strony za 7 funtow :D wieksze i mniejsze a pozniej znalazlam te druga za 3,99 i hmm no wiadomo uleglam co prawda nie maja az tylu wzorow co na drozszych stronach ale jakosciowo sa takie same, takie same jak u mnie w slepie za 200 i 250 nok :O

Shop Stylish and Affordable Baby Boys and Girls Soft Leather Shoes and Leather Boots

a to ich stronka :)

Salomii - ale śliczne! I widzę, że nie tylko Ida będzie miała kota na butkach :-D
Co do cen - wczoraj trafiliśmy w Tesco na promocje paputków i ceny zaczynały się od 3 zł, a kończyły na 6 :-) Tylko niestety wielka stopa Idy nie chciała się do żadnych zmieścić ;-)

nie było znowu moich bucików w h&m :( chyba kupię na all (tylko cena o 10 zł wyższ niż w sklepie plus wysyłka. Byłam też w bartku i pani zmierzyła Oli stópkę i ma 18. Przynajmniej wiem czego szukać

reklama
Olcia - poszukaj jeszcze w marketach. Ja widziałam wczoraj takie (przynajmniej bardzo podobne) w TESCO. Chciałam kupić, ale były na styk, a Ida ma rozmiar 19/20. Może na Oli by się znalazły.

Salomii - przesyłka do Polski pewnie by majątek kosztowała :-( Szkoda, bo cudne są.

Do góry