reklama
madziara158
Grudzień 2010
a ja jeszcze o tym laktatorze - no dobra wstrzymać się, ale co - jak się okaże że rodzę o 22 - godzinie dziecko nie chce ssać - to co czekam aż następnego dnia sklep otworzą i wysyłam spanikowanego męża? a co przez te 13 godzin - dziecko nie je?
Położne Ci pomogą. W niektórych szpitalach mają laktatory, czy te krówki do ściągania mleka. Nie przejmuj się na zapas. wszystko bedzie ok i jeszcze nie raz bedziesz chciała, żeby już maleństwo odstawić i dać odpocząć piersiom.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
a ja jeszcze o tym laktatorze - no dobra wstrzymać się, ale co - jak się okaże że rodzę o 22 - godzinie dziecko nie chce ssać - to co czekam aż następnego dnia sklep otworzą i wysyłam spanikowanego męża? a co przez te 13 godzin - dziecko nie je?
dziecko tak od razu to i tak za bardzo nie chce jesc. pierwsze kilka godzin przesypia na bank. poza tym tak szybko nie mozna sie poddawac - nauka karmienia zabiera troche czasu.
sunnflower
Fanka BB :)
o rany - dobrze że się zapisałam do szkoły rodzenia bo bym pewnie zeszła na zawał ze stresu że sobie z niczym nie poradzę
o rany - dobrze że się zapisałam do szkoły rodzenia bo bym pewnie zeszła na zawał ze stresu że sobie z niczym nie poradzę
nawet jak nie chodzi się do szkoły rodzenia to i tak instynktownie się wie co trzeba zrobić przy dziecku Poradzisz sobie Ja mimo, że nie miałam nigdy w ręku takiego maluszka wszystko przy nim robiłam i sprawiało mi to olbrzymią radość. Zresztą mąż też choć mówił że będzie się bał. Jakoś instynktownie tą małą istotkę otacza się opieką Będzie dobrze
mamolka
nawet jak nie chodzi się do szkoły rodzenia to i tak instynktownie się wie co trzeba zrobić przy dziecku Poradzisz sobie Ja mimo, że nie miałam nigdy w ręku takiego maluszka wszystko przy nim robiłam i sprawiało mi to olbrzymią radość. Zresztą mąż też choć mówił że będzie się bał. Jakoś instynktownie tą małą istotkę otacza się opieką Będzie dobrze
zgadzam się w pełni- sunnflower zobaczysz będzie dobrze! ;-)
(: Anka :)
A ja nie wiem ktora w Poznaniu jest dobra, slyszalam rozne opinie o szkolach rodzenia, no a poza tym tanie nie sa... moze mi poznanianki ktoras poleca? :-)
reklama
sunnflower
no ja właśnie z poznania i nawet tam w regionalnym wątek napisałam - ja idę do szkoły grzybkowo na podolanach - 350 zł kosztuje - idę od 3-go września. Położna z Polnej prowadzi - przyjaciółka mojej koleżanki - ponoć super i na jednych zajęciach jest wyjście na polną żeby zobaczyć porodówkę i jak korzystać z tych tam urządzeń i takie tam
Podziel się: