reklama
sarka
trójkowa mama
no własnie ja sie obawiam że moja prędzej wyrośnie z gondoli jak zacznie siedzieć )) tzn. raczej na pewno bo gondola w qinny nie jest za wielka;pJa też się ze spacerówką nie spieszę. Idulek będzie w niej wożony dopóki nie zacznie ładnie siedzieć albo... nie wyrośnie
Ja pytam o spacerówkę właśnie głównie dlatego, że nasza gondola do ogromnych nie należy Już teraz jest za wąska i Franek często wkurzony zapiera się rękami o boki i chce ją rozsadzić. A i na długość już mu niewiele miejsca zostało :/ No ale chyba poczekam aż w miarę stabilnie usiądzie, bo jak będzie ciepło, to i spacery będą dłuższe, a sadzać go na siłę nie chcę...
u nas też quinny, ale tak mi wygląda że Wiktoria jeszcze długo się pomieści w gondolce, szczególnie jak zaraz odejdzie ten duży śpiwór, a będę mogła okrywać tylko kocykiem, na spacerówkę może się zdecyduję w połowie lata bo wtedy obstawiam że dzidzia mi spokojnie będzie sama siedziała, do tej pory mi niuńcia słodko śpi na spacerach więc nie ma sensu ją pionować, a później co najwięcej podłoże poduszeczkę jak będzie ostro domagała się widoków
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
My już przeszliśmy na spacerówkę i każdego dnia odkrywam coraz więcej plusów Może zacznę od tego że Krzyś nigdy nie umiał zasnąć w gondoli a teraz w wózku spi mu się fantastycznie, jak sie obudzi to lekko go podnoszę i widzi wszytsko a co się z tym wiąże - nie krzyczy;-) Śpiworek jest bardzo ciepły a po rozłożeniu budy całkiem nie ma możliwości, żeby go wywiało. Cieszę się że szybko przeszliśmy na spacerówkę :-)
Udało mi sie wreszcie kupic gryzak, który Krzyś polubił i w końcu pomaga przy jego wyrzynających się ząbkach. Dochodzi do trzonowców i dobrze mu się go trzyma. Tym razem wygrał Canpol ze swoim gryzakiem "butelką" :
Udało mi sie wreszcie kupic gryzak, który Krzyś polubił i w końcu pomaga przy jego wyrzynających się ząbkach. Dochodzi do trzonowców i dobrze mu się go trzyma. Tym razem wygrał Canpol ze swoim gryzakiem "butelką" :
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja ze spacerowka sie nie spiesze, bo gondolke mam bardzo duza. Ninka siedziala sama jak miala 5,5 m-ca i wtedy tez przerzucilismy sie na wersje spacerowa.
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ja tez chcialabym jeszcze troszke poczekac ze spacerówka co najmniej do lata ale chyba nie da rady bo Wojtus juz zajmuje cała gondole
sunnflower
słuchajcie dziewczynki - ja znów o tych nosidełkach, teraz ciężko mi znaleźć co pisałyście ale pamiętam że oczywiście bondolino a czy baby bjorn też są ergonomiczne i dobre?
reklama
mamolka
ja tyle wiem że są drogie ale podobno niezłe- tyle że w tym temacie słyszłam 2 lata temu jak o chustach się nieiwiel mówiło- jak prawie wcale.
Sun - a może chusta kółkowa- możesz ją sobie przygotowac wcześniej w domu a małą po prostu w nią włożyć i docisnąć.
od 0:50 sposób zakładania http://www.youtube.com/watch?v=kHsas2zcJyM
Sun - a może chusta kółkowa- możesz ją sobie przygotowac wcześniej w domu a małą po prostu w nią włożyć i docisnąć.
od 0:50 sposób zakładania http://www.youtube.com/watch?v=kHsas2zcJyM
Ostatnia edycja:
Podziel się: