reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja mam taki gryzak TT i Krzysiek się krztusi nim więc mogę go od razu wyrzucić a inne nie pasują bo jemu idą trzonowce:/ No idzie oszaleć z tym!! :no: Ciągle trzyma rączki w buzi lub gryzie smoczek bo nic innego głęboko do buźki nie wchodzi a jak w nocy wypadnie smoczek to jest wrzask:confused2: Nie mogę się doczekać aż wyjdą mu przednie ząbki bo może wtedy gryzak sie przyda ale ja sobie moge pomarzyć bo do wyjścia szykują się kły:baffled: Takie to moje dziecko "odwrotne"...

reklama
U nas szałem do zabawy była szeleszcząca reklamówka.:happy: Gryzak mamy w kształcie autka. Dach autka to taki pałąk który łatwo wziąć w rękę, a w buzi ląduje na razie najwęższa część autka czyli przód:-D.

U nas szałem do zabawy była szeleszcząca reklamówka.:happy: Gryzak mamy w kształcie autka. Dach autka to taki pałąk który łatwo wziąć w rękę, a w buzi ląduje na razie najwęższa część autka czyli przód:-D.
aaa a myslałam ze koło:-D

my mamy te wodne TT ale spodobał mi sie ten Aventa, madrze wyglada:tak:

hehehe mamolka mam obydwa mimo, że są od 6 m-cy:) Oliwka lubi bardzo ten drugi (nazywa się gryzak kość) jest dość dziwaczny, ale córcia go uwielbia:)

reklama
Do góry