reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Przedłużacz zrobiłam z bodziaka - trzeba jeden poświęcić niestety, albo zrobić z niego bluzeczkę;-) Ja wzięłam taki co mi się nie podobał, więc mi nie szkoda. Odcięłam te części co są przy kroku z napkami i zszyłam ze sobą. I tyle. W zasadzie powinnam jeszcze to overlockiem przejechać, ale chwilowo nie mam maszyny, a ręcznie mi się nie chce.
Piękne to to nie jest, ale funkcjonalne:tak:
No proszę, zaoszczędziłam 6,30:-D
Mój taki piękny nie jest:
DSC08167.jpg

Ostatnia edycja:
To ja też z tego powodu wyjęłam bodziaki w rozmiarze 80:tak:. Mam sporo bodziaków ze ściągaczem w rękawie i nie ma kłopotu ze zbyt długim rękawem. Nauczona doświadczeniem kupowałam właśnie body, które by było przyległe do ciałka i obowiązkowo ze ściągaczami.

Hehe to u nas z bodziakami inny problem - Idulkowi się w nich brzuszek przestaje mieścić ;-) Na długość jeszcze niektóre mogłyby być, ale na szerokość już nie bardzo...

cristalrose - swietny pomysl :)

u mnie jeszcze kroluje rozmiar 62, ale juz niedlugo pewnie niektore spiochy beda za krotkie. Alicja ma stosunkowo dlugie nogi, bo koszulki to jeszcze czasem nawet na 56 sie zmiesci. z brzuchem nie ma problemu, bo to chudzielec :)

Mój ma dłuuuugie nogi. Może zechce się z mamą zamienić? ;-) Nie robię problemu z bodziakami, po prostu ubieram rozmiar większe, tym bardziej że śpiochy i pajace i tak muszą być większe ze względu na te długasne nóżki właśnie. Za to ze spodni wyrasta w zastraszającym tempie. Dopiero co zaczęłam 68 ubierać, a już robią się krótkie. Wczoraj kaftanik 68 pierwszy raz założony i już rękawy przykrótkie. Rośnie chłopak jak na drożdżach.

Dziewczyny, czy używacie może już nosidełek dla maluszków? Jakoś nigdy nie przekonywały mnie chusty, ale mam zamiar zainwestować w nosidełko...
Może któraś poleci coś sprawdzonego?

reklama
Ja już chyba parę razy pisałam - jedyne bezpieczne dla stawów itd. nosidełka to tzw. ergonomiczne. Są drogie, ale podtrzymują nie tylko samą pupę, ale też nóżki aż do kolan - jak w chuście.

Do góry