reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

my na pneumo jednak zaszczepimy. maz jak uslyszal o sepsie to od razu mowil ze lepiej zaszczepic. Ale szczepimy 3dawkami czyli po 7 miesiacu pierwsza.

reklama
kupowalyscie moze na allegro recznik kapielowy dla dziecka bo ja chce kupic tylko taki miluśki bardzo bo mam az trzy reczniki ale one po praniu zrobily sie okropnie twarde drapac sie nimi mozna

Ja kupowałam, ale link już wygasł. My używamy już zwykłych ręczników, bo te z kapturkami, które mamy, są już... za małe ;)

Bodzianka sliczne te krzesełka ale ja drewniane kupilam ze 100 zł taniej. no ale nie wygląda tak ładnie jak to, ale sie sprawdza.
Joamar ja mysle ze możesz mate na straty spisac...;) oby nie ale jak ktos zaczyna się ociągać w oddaniu to raczej juz nie chce oddać. Obym sie myliła;)
My tez dredwniane ku[pilismy za 100 zł od mojej mami na chrzest kase Lolo dostał, ale to mi sie bardzo podoba. Ale wiadomo drewniane tansze i pewnie drewniane kupimy...
Ja kupowałam, ale link już wygasł. My używamy już zwykłych ręczników, bo te z kapturkami, które mamy, są już... za małe ;)
To mieliscie małe jakies bo u nas te reczniki , swoje, Lolo uzywa jeszcze, a ma 110 cm:-p

My tez dredwniane ku[pilismy za 100 zł od mojej mami na chrzest kase Lolo dostał, ale to mi sie bardzo podoba. Ale wiadomo drewniane tansze i pewnie drewniane kupimy...

To mieliscie małe jakies bo u nas te reczniki , swoje, Lolo uzywa jeszcze, a ma 110 cm:-p
drewniane tańsze, ale tez dla mnie to lepszy material niz plastik - nie lubie plastiku i uważam, że jest go za dużo!!

My mamy ręczniczki 120 cm z kapturkiem, więc Adaśko się mieści bez problemu, a chyba nie jest mniejszy od Franka.

No małe. Już nie pamiętam dokładnie, ale chyba 80x80 albo jakoś tak. Nie przewidzieliśmy, że Pucek tak wyskoczy na długość. Poza tym on wierzga okropnie, a "dorosłego" ręcznika z siebie nie skopie ;)
W sumie mieliśmy 3 ręczniki - dwa małe i jeden większy. No i w ten jeden się mieści, ale czasem musi pójść do prania ;)

Mi dorosłe ręczniki nie pasują dla Idka. Parę razy musieliśmy użyć, jak mała zasiurkała sobie kapturkowy, ale dla mnie one są niewymiarowe - prostokątem ciężko dziecko opatulić - i szorstkie.
Niestety zakupy robiłam już bardzo dawno, więc nie wspomogę odpowiednim linkiem.

reklama
Witam,
mam ogromna prośbę i pytanie:
czy któraś z Was ma matę monitorującą oddech dziecka w łóżeczku? Na allegro jest masa firm, poza tym nie jest to tania rzecz, czy możecie mi jakąś polecić?

Do góry