reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

wybralismy sie po ciuszki, bo mi brakowało na 68 i kupilismy mlodemu mate jungle z FP i jest zachwycony. Wiki równiez jest nia zachwycona, chociaz sie na niej nie miesci, hehe
Mlodej kupilismy dwie gry i od powrotu do pójscia spac dziecka nie bylo:)

ja w weekendy pieke mieso i mrozę, zawsze na kilka obiadow, a wieczorami to obieram ziemniaki np. na nastepny dzien, albo surowke robie, potem zostaje mi tylko doprawic :) Trzeba sie jakos zorganizowac :D
ja gotuję zawsze na bieżaco, mięsko piekę to przeciez nie stoje nad nim cały czas

sun - szczepionki tutaj sa refundowane te, ktore w Pl sie placi i nie ma wyboru innych

reklama
hejcz krzesełko super
ja moja targam w bujaczku lezaczku-dlatego tym co nie kupily polecam taki z kółkami:D nie trzeba przenosić
a z krzesełek to ja polecam takie zwykłe ze stoliczkiem-na b długo wystarcza. Moja Paulinka do tej pory je sobie przy swoim stoliczku na swoim krzesełku...

yvona - mówisz o drewnianym które się rozklada na stolik z krzesełkiem? jeśli tak to ja tez polecam:) Wiki takie miała i super się sprawdziło. i od razu stolik do zabawy, rysowania itp

yvona - mówisz o drewnianym które się rozklada na stolik z krzesełkiem? jeśli tak to ja tez polecam:) Wiki takie miała i super się sprawdziło. i od razu stolik do zabawy, rysowania itp

dokładnie o takim. Najpierw stolik robi za podstawe a potem za stolik.
Też polecam!!! Teraz sa takie same tylko całe plastikowe. Myśmy mieli drewniane ale rojber rozwalił.
Oo cós takiego
KRZESŁA 4BABY FRUITY + STOLIK -WYSYŁKA GRATIS ! (1387386331) - Aukcje internetowe Allegro

Moja Julcia też miała takie krzesełko świetnie się sprawdza.
A ja nie wiem co z matą zrobić, Julia miała i pożyczyliśmy koleżance, teraz od miesiąca mówi że przywiezie i nie przywozi, nawet powiedzieliśmy że M. przyjedzie po nią, ale córkę koleżanka miała chorą. Nie wiem co mysleć a bym już chciała mieć tą matę, najprościej byłoby kupić nową. Musiałam się troszkę wyżalić bo mnie irytuje ta sytuacja.

Też polecam!!! Teraz sa takie same tylko całe plastikowe. Myśmy mieli drewniane ale rojber rozwalił.
Oo cós takiego
KRZESŁA 4BABY FRUITY + STOLIK -WYSYŁKA GRATIS ! (1387386331) - Aukcje internetowe Allegro
Bodzianka sliczne te krzesełka ale ja drewniane kupilam ze 100 zł taniej. no ale nie wygląda tak ładnie jak to, ale sie sprawdza.
Joamar ja mysle ze możesz mate na straty spisac...;) oby nie ale jak ktos zaczyna się ociągać w oddaniu to raczej juz nie chce oddać. Obym sie myliła;)

joamar - my tez dobrym znajomym pozyczylismy rozne rzeczy, a jak przyszlo do oddawania, to nam nie oddali laktatora i maty wlasnie. twierdza, ze nie brali ... mata byla juz mocna uzywana, wiec nie zaluje. ale laktator ...

Krzesełko ze stolikiem też mam przy Tymonie wypróbowane, do tej pory służy synkowi mojego brata, a ja kupowałam takie wszystkim moim chrześniakom na chrzest, bo uważam, że jest super. To chicco znalazłam i chciałabym je mieć ze względu na funkcje leżaczka znajdującego się wyżej nad podłogą :)

reklama
Krzesełko ze stolikiem też mam przy Tymonie wypróbowane, do tej pory służy synkowi mojego brata, a ja kupowałam takie wszystkim moim chrześniakom na chrzest, bo uważam, że jest super. To chicco znalazłam i chciałabym je mieć ze względu na funkcje leżaczka znajdującego się wyżej nad podłogą :)

Ja też zawsze na chrzest kupowałam takie cudo... i wszyscy są zadowoleni

Do góry