reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

strasznie nie lubie tych bodziakow bo sie robia straszne dekoldy nawet w nowych najlepsze sa na guziki z boku

reklama
Franek komicznie wygląda w niektórych bodziakach, bo są zazwyczaj za szerokie i za krótkie. Więc wisi mu materiał po bokach, a jak naciągnę ubranko, żeby je zapiąć, to ma dekolt po pas ;)
Jedyne, które są ok, to bodziaki z Zary - są długie i wąskie. Mały rozmiar dostaliśmy kiedyś w prezencie, a ostatnio kupiliśmy paczkę 6 bodziaków nr 68 - sprawdzają się rewelacyjnie. Nie kurczą się w praniu i materiał jest cały czas bardzo miły, nie sztywnieje.

strasznie nie lubie tych bodziakow bo sie robia straszne dekoldy nawet w nowych najlepsze sa na guziki z boku
ja tam je lubie bo są długie i miłe w dotyku i po praniu nie rozciągają sie w szerz. a teraz są tez zapinane po całości więc nic ci sie nie rozciągnie w dekoldzie. A jak pisałam cena niska wiec nie mozna oczekiwac jakichs rewelacji-choc uwazam ze naprawde jak za taka cenę są bardzo przyzwoite...

Franek komicznie wygląda w niektórych bodziakach, bo są zazwyczaj za szerokie i za krótkie. Więc wisi mu materiał po bokach, a jak naciągnę ubranko, żeby je zapiąć, to ma dekolt po pas ;)
Jedyne, które są ok, to bodziaki z Zary - są długie i wąskie. Mały rozmiar dostaliśmy kiedyś w prezencie, a ostatnio kupiliśmy paczkę 6 bodziaków nr 68 - sprawdzają się rewelacyjnie. Nie kurczą się w praniu i materiał jest cały czas bardzo miły, nie sztywnieje.
to kupuj tez w cocodrillo - mnie to irytuje, że sa takie długie i wąskie, bo mi się mody na szerokość nie mieści, a jak naciagnę w szerz, to i tak nie zapne na grubych nóżkach...

A sobie ostatnio ukochałam zakupy w Pepco - kupiłam caaałą reklamówkę ciuszków i dałam 80 zł. Ale jak wspadam do sklepu i widze body za 4 zl to nie ma mocnych :p A nie mamy od kogo dostac ciuszków więc wszystko kupujemy.

Ja też sporo kupuję w Pepco. Nie wiem skąd oni biorą te rzeczy, bo są bardzo tanie, a dobrej jakości:tak:. A zauważyłaś, że mają wycięte metki i wszyte inne?? Ja kiedyś trafiłam na bodziaka z kawałkiem "starej" metki, a tam było: mothercare:szok: Osobiście bardzo lubię tę markę - super jakość i fajne kolorki;-), ale kupuję tylko na wyprzedażach, bo ceny zabójcze:no:

Ja tez jestem fanka Pepco :) ostatnio otworzyli nowy kolo mojej mamy i dzis wlasnie tam wpadlam i obkupilam starsza. Alicja na razie wszystko ma

ja też bardzo lubię ciuszki z Mothercare. Nie rozciągają się po praniu, milusie w dotyku, a bodziaki mają długie rękawki (nie znoszę jak są krótkie i luźne). Ceny faktycznie dość słabo zachęcają do zakupu, ale warto.
Dzisiaj wstąpiłam do ulubionego lumpika i za dwie sukienki (jedna właśnie z mothercare, a druga z next jeszcze z metką i nowe niby trampki St Bernard (boskie) zapłaciłam 31 zł!

ja też bardzo lubię ciuszki z Mothercare. Nie rozciągają się po praniu, milusie w dotyku, a bodziaki mają długie rękawki (nie znoszę jak są krótkie i luźne). Ceny faktycznie dość słabo zachęcają do zakupu, ale warto.
Dzisiaj wstąpiłam do ulubionego lumpika i za dwie sukienki (jedna właśnie z mothercare, a druga z next jeszcze z metką i nowe niby trampki St Bernard (boskie) zapłaciłam 31 zł!
Olcia gdzie masz takiego lumpka,koło mnie sama lipa. Daj namiar jakbyś mogła:-)

reklama
Do góry