reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Chrzciny załatwione!
Imprezka będzie 13 lutego w naszym kościele, a obiad i słodki poczęstunek (i pewnie też kolacja) u moich rodziców bo oni mają 100 m, a my 35:/ będzie 19 osób, więc u nas to raczej na stojąco musiałoby być hehe

kupiłam taki komplecik:
Ubranka do chrztu Abrakadabra lniane ubranka do chrztu bawełniane ubranka do chrztu Wyjątkowe ubranka do chrztu

Olcia wszystko ślicznie:)

A jako ciekawostkę napiszę Ci że dla abrakadabra te ubranka do chrztu własnoręcznie dzierga między innymi moja mama:) szkoda że nie zgadałyśmy się wcześniej:) może znalazła by czas żeby wydziergać Ci w o wiele bardziej atrakyjnej cenie choć ta z all też jest ok porównując do nówek:)

reklama
powiem ci ze fajne:) no ale drogie... przydało by mi się jak do kuchni wychodze gotować, Bo jak ide do kochni z moim niziutkim bujaczkiem i stawiam go na podłodze to jakoś mi to nie pasuje.dziecko jest ewidentnie za nisko - chyba z tego względu ze w kuchni na podłogę strasznie dużo rzeczy spada - począwszy od jedzenia - na garnkach skonczywszy:) W pokoju nie ma problemu, ale do kuchni na pewnoo by mi się przydało.ale przetrwam jeszcze:) tym bardziej ze za miesiac wyprowadzka a tam kuchnia z salonem łączona:):) za kilka miesiecy wsadze go w krzesełko:D

powiem ci ze fajne:) no ale drogie... przydało by mi się jak do kuchni wychodze gotować, Bo jak ide do kochni z moim niziutkim bujaczkiem i stawiam go na podłodze to jakoś mi to nie pasuje.dziecko jest ewidentnie za nisko - chyba z tego względu ze w kuchni na podłogę strasznie dużo rzeczy spada - począwszy od jedzenia - na garnkach skonczywszy:) W pokoju nie ma problemu, ale do kuchni na pewnoo by mi się przydało.ale przetrwam jeszcze:) tym bardziej ze za miesiac wyprowadzka a tam kuchnia z salonem łączona:):) za kilka miesiecy wsadze go w krzesełko:D

ja w kuchni uzywam fotelika na stelazu od wozka albo stawiam fotelik na stole, ale w ogole najczesciej to ja gotuje w nocy, jak mlody spi ;p

heh dobrze wam:) u mnie kuchnia jest szeroka na pół kroku:) może by i wszedł tam wózek, ale uprzednio musiałabym chyba zdjąć koła:) albo stół wynieść:)

U mnie wózek się mieści, chociaż kuchnia niewielka, ale:
1. przeszkadza mi, kiedy muszę po coś sięgnąć
2. stelaż ma zapiaszczone kółka, więc trzymam go w wózkowni
Gotuję, jak Ida śpi lub jest w miarę spokojna. Dziecina leży w pokoju, a ja tylko do niej zaglądam.

Hejcz - a krzesełko fajne, ale cena rzeczywiście wysoka. Ale może jest coś podobnego niefirmowego?

dzis za rota i 5w1 zapłaciłam 416zł za 6tygodni powtórka szok becikowe poszło w cholere ale jak sie kiedys mala zapta co zrobilismy z ta kasa to powiem ze zainwestowałam :p

reklama
Do góry