reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja raczej się nie zdecyduję. Czytałam fajny artykuł na ten temat, że tak na prawdę to niezbyt warto.
Tej krwi jest za mało na przeszczep. Wystarczy jej dla osoby, a raczej dziecka o masie 30 kg.
Jeśli dziecko ma białaczkę - ta krew też nie może być wykorzystana ponieważ mogą być w niej także te komórki, które wywołały chorobę. Sporo przekłamań po to by rodzice skusili się na taką inwestycję. Jak gdzieś znajdę ten artykuł to podam autora.

Dla mnie też za drogo.
Łóżeczko bardzo fajne. Troche Wam zadroszcze, że wybieracie wszystko dla Dzidzi...

Piękne mebelki, chociaż 970 zł za małą komódkę to dla mnie przesada...
Ja swoją wielką kupiłam za 800, a jest bez mała 3x taka jak ta w zestawie...
Ale nad łóżeczkiem się poważnie zastanowimy :-)

reklama
IMG_0588.jpga ja dzis wpadlam do sklepu i kupilam kilka rzeczy za 10,20 i 30 koron:szok:
IMG_0590.jpg

tylko cos kolory przeklamane, to co zolte jest takim jasniutkim radosnym bananowym, a ze slonikiem jest brazowo zielona i zielen tez zywa, natomiast pluszowy dresik jest blekitny:)

Ostatnia edycja:
Do góry