reklama
Jeśli ktoś jest zafascynowany ekologią to dziewczyny są zadowolone.Ja dzisiaj wpadłam w szał zakupów :-) Wreszcie!!!!!
Mam pytanie, czy któraś z Was używała tych pieluszek wielorazowych?? Sprawdziły się??
Ja osobiście miałam je w ręku. Wydawały mi się bardzo grube i bałabym się, że dzidziuś mógłby się nabawić jakiś wad postawy.
Moja koleżanka ma kilka sztuk i jest bardzo zadowolona. Aczkolwiek również używa tych jednorazowych. Jedna nowa kosztuje ok. 50 zł... wolałabym chyba jednak paczkę pamersiaków. Wiem, że nawet można używane kupić... ale w życiu bym się niezdecydowała... Oglądałam kiedyś program z Reni Jusis i ona promowała te wielorazowe pieluszki... ale ona nie szczepi w ogóle dzieci, więc mam duży dystans do wszystkiego co ona mówi...
Witam mam do sprzedania prawie nowy laktator i nowe rożki dla chłopca
zerknijcie proszę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro pozdrawiam majówka 2010
zerknijcie proszę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro pozdrawiam majówka 2010
I tak nie mogę spać,także proszę,oto wyrko Wiki.Nawet mój mężu jest zachwycony i to on trzaskał fotki hi hi.Wreszcie wychodzi z niego dumny tato:-)
Ładny kącik Choc jak dla mnie baldachim i ochraniacze zbędne, ale co kto lubi My mamy "tylko" prześcieradełko, kołderkę i podusię, ale nie zakladam jeszcze poscieli, zeby sie nie ukurzyła, mąz zalozy jak bedziemy ze szpitala z małym wychodzic
używam i sprawdziły się doskonaleJa dzisiaj wpadłam w szał zakupów :-) Wreszcie!!!!!
Mam pytanie, czy któraś z Was używała tych pieluszek wielorazowych?? Sprawdziły się??
używam dla Zuzy pieluch wielorazowych i wiem o nich sporo i jest to bzdura nad bzdury. Przepraszam że tak piszę ale twoje spostrzeżenie mija się z rzeczywistością. I na pewno nie są to pieluchy tylko dla mam ekologicznych. Bo wiele mam używa ich również na zmianę z pieluchami jednorazowymi.Ja osobiście miałam je w ręku. Wydawały mi się bardzo grube i bałabym się, że dzidziuś mógłby się nabawić jakiś wad postawy.
...
Iwiczka kącik śliczny pościel jest cudowna. Wszystko tak ładnie pasuje
Ostatnia edycja:
reklama
E tam ja z głupoty ubrałam tą pościel,no i mężu stwierdził że zrobi pare fotek bo mu się strasznie podobało. Ale z racji tego że jeszcze mam dużo czasu to zaraz wczoraj wszystko zwijałam ,żeby się nie kurzyło. A baldachim,mi osobiście przypadł do gustu,choć nie byłam przekonana.
kliwia byłoby głupio jakbym pierwsza wkleiła to w ten wątek,bo ja mam jeden z najdalszych terminów:-)
kliwia byłoby głupio jakbym pierwsza wkleiła to w ten wątek,bo ja mam jeden z najdalszych terminów:-)
Podziel się: