reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Olkale ja mam podgrzewacz PODGRZEWACZ DO BUTELEK SNOW BEAR AUTO/DOM PROMOCJA (1278649905) - Aukcje internetowe Allegro

i mysle ze wystarczy, posprawdzalam go sobie i dziala fajnie, kupilam go na polecenie kolezanek ktore uzywaja od jakiegos czasu, mi glownie potrzebny jest na podroze bo nie zawsze termosik wydoli i nie zawsze jest gdzie zatankowac ciepla wode ;) w domu tez sie moze przydac. Cene ma podobna jak ten pierwszy co pokazalas i wyglada podobnie:)) hehe no firmy krzok
odnosnie chusty to mamy ta CHUSTA TKANA AZIMI modny fiolet 100% len+ PORADNIK (1305474276) - Aukcje internetowe Allegro tylko w kolorach niebiesko brazowych :) kupilam lniana by byla bardziej przewiewna i kupilam ta czyli tania bo nie jestem pewna jak czesto bede jej uzywac a chce sprobowac :) podobno z tego co czytalam najlepsze sa tkane skosnokrzyzowo bo sie lepiej ukladaja i dociagaja i wogole laski polecaja firmowe itd ale... cena takich chust nawet uzywanych jednak powala, szczerze mowiac po wypraniu chusty przez co sie zmiekczyla nie widze roznicy pomiedzy nia a chusta kolezanki ktora kosztowala zlotych 250, dostaje sie taki poradnik maly i linji do stron odnosnie wiazan, przetestowalam na owieczce zabawce bo kot nie chcial heehe ;) uklada sie dobrze i mysle ze z dociagnieciem nie bedzie wiekszego problemu(na owieczce ciezko to dokladnie przetestowac), nie zamierzam tej chusty uzywac po 6 godzin dzien w dzien wiec nie potrzeba mi nic wypasionego, pewnie i tak jest 500 razy zdrowsza niz nosidelka wisiadelka.

Tunia a moje ciuszki nie smierdza nowoscia :0 nie maja w sumie zapachu, jedynie lozeczko drewnem dawalo ale po tygodniu mu przeszlo ;) kombinezonu nie pralam mysle ze to przegiecie ale jak ktos chce prac wszystko to niech pierze :D

Ola jak bym miala miec w domu 23 stopnie to bym zwariowala, zapocila sie, umarla, dostalabym potowek, smierdzialabym ciagle, udusilabym sie itd ;D;D;D a potem bym wyszla na zewnatrz i bym szczezla.
Nam ostatnio za bardzo sie nagrzalo i mielismy 22 stopnie.. to bylo straszne, temperatura jaka bedziemy miec w domu to jakies 20 stopni mysle, a w sypialni nieco nizsza bo inaczej Arlenka bedzie musiala spac sama gdyz my nie damy rady :O

reklama
Salomii to wyobraź sobie że ja w domu mam 25 stopni i więcej,poniżej 25 bynajmniej nie schodzi, bo mojemu pięknemu ciągle zimno a ja się budzę co chwilę mokra jak ściera do podłogi

Salomii to masz podobnie jak my z tą temperaturą w domu. ja po powrocie do Polski nie mogę się przyzwyczaić do tego ciepła w domu. kaloryfera nie odkeciłam u siebie jeszcze ani razu a i tak nam jest za ciepło i ciężko się wyspać. okno mam otwarte kilka godzin w ciągu dnia, a dzisiaj to i nic nie dalo bo na dworze ciepło było hehe
tyle, że wiem, że jak będzie mikuś z nami to pewnie będzie bardziej ciepłolubny :/

My na razie przestliśmy palic w piecu, bo jak się napali to temperatura jak dla mnie za wysoka...no i Lolek sie tak w nocy nie poci i ja tez nie...fajne są piece ale trudno z temperaturą utrafić.
Ja prałam kombinezonik ale ja kupiłam używany i wrzuciłam go raczej nie tyle na pranie ile na przepłukanie.

ostatnia przesyłka już dzisiaj doszła a mianowicie fotelik samochodowy. Jeszcze dokupic kilka kosmetyków i jesteśmy gotowi na przyjęcie Krzysia :D A to Krzysiowy kącik:
ł
Baldachim szyłam sama więc nie jest jakis piękny ale planuje jeszcze kokardę niebieską dorobić na górę i powinno być lepiej.

Lwiczka :O:O:O:O:O:O to straszne :O:O:O:O:O:O i niezdrowe :O:O:O ja wlasnie mam 20 i jest cieplooooo barrrdzooo

Wiolcia fajny kacik no i baldachim tez ladny nie wiem co narzekasz, chlopiec nie potrzebuje kokardki :p wcale nie bedzie ladniejszy :D

Wiolcia no ślicznie i wreszcie widzę jak moje łóżeczko wygląda po rozłożeniu hi hi(mamy identyczne) i przewijak zresztą też:-) Cudo jak się na takie coś patrzy to już chce malucha w domku a tu jeszcze troszkę trzeba czekać:-)

reklama
Do góry