reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wiolcia CUDO!!!!!!!! a baldachim bardzo ładny, ja bym tak kokarde sobie darowała, bociek slicznie tam pasuje...Aż mi sie łezka w oku zakręciła....

reklama
Wiolcia ale czadowo :):):) ślicznie po prostu:)klimatycznie, dokładnie tak jak pisze lwiczka, aż chciałoby się mieć już tego brzdąca małego przy sobie:)

Wiola Super kącik maluszka,baldachim też ładny jak ze sklepu,a kokardka zbędna :)
Achch muszę w następnym tygodniu wziąć się do roboty :)

Oj dziewczyny aż się zawstydziłam od tylu miłych słów:zawstydzona/y: Dziękuję wam bardzo! A bociana dostaliśmy na weselu i co tu dużo pisać... bocian się szybko uwinął ;-) Więc nie mogło go zabraknąć przy łóżeczku.

Wiolcia śliczny kącik :) Baldachim rewelacyjny. Zdolniacha z ciebie. Ja przymierzam się do uszycia poszewek na poduszki ale jakoś jeszcze do maszyny nie doszłam i nie wiem czy w ogóle dojdę.
Miło popatrzeć na dzieciaczkowe kąciki. Nasz też niebawem będzie gotowy :)

Zaczyna się okres szykowania kącików dla maleństwa - już tylko czekać aż się po kolei zaczniemy rozpakowywać:-) Juz się galerii naszych grudniowych bobasów doczekać nie mogę!:-)
Ainah spokojnie - ja w 31 tc tez jeszcze nic nie miałam. Teraz mi lekarz wywróżył, że moge już rodzić więc trzeba było się pośpieszyć ze wszystkim tak na wszelki wypadek ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry