reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja nie wiem co z tymi facetami jest nie tak :happy: ja również mam meble w kolorze wenge i chciałam takie łóżeczko i mój mąż powiedział dosłownie to samo co twój mamolka. Jakąś zachwianą psychike mają ;-)Mnie ogromnie podobają ciemne kolory łóżeczka ale tak jak ty muszę wybrać jakiś jaśniejszy kolor i też nie wiem jaki:-(

reklama
Nie ma sensu się pytac facetów o kolor. Im się zawsze nic nie podoba, dopiero jak my postawimy na swoim i coś zmienimy/przemalujemy/przemeblujemy, to sie nagle okazuje, że jednak fajnie jest. Zresztą wiecie, faceci rozróżniają tylko 8 kolorów....
Ja też myślałam o ciemnym łóżeczku (też mam meble w kolorze wenge;-) i ono nie ma nic współnego z trumienką - wręcz przeciwnie - pięknie wygląda z kremową albo jasnoniebieska pościelą, w zasadzie z kazdą. Dziewczyny róbcie po swojemu, w końcu to Wy będziecie przy tym łózeczku większość czasu spędzały, zwłaszcza przez pierwsze miesiące.:-)

Pytalyście jak sie kompie niemowlaki w takim wiaderku, więc wrzucam filmik, który widziałam na youtube:
[video=youtube;sot090ZVwNo]http://www.youtube.com/watch?v=sot090ZVwNo&feature=related[/video]
Do mnie kompletnie nie przemawia to wiaderko :/
I fachowa opinia:
[video=youtube;IoNrXjmenGQ]http://www.youtube.com/watch?v=IoNrXjmenGQ[/video]

Ostatnia edycja:
Wiolcia ja nie widze Twoich linków buuuu:-(
A my zwykłe jasne łóżeczko z szufladą i obojgu nam sie podobało.

Fajne..tez nam się bardzo podobało ale w końcu zwyciężyło tańsze...choć ja strasznie takie chciałam i to ciemne właśnie :-)

FAjny ten filmik z położną - mialam kupic dokładnie taki zestaw, tylko z foczką;-)

Dalej na tej stronie natknęłam się na filmik o pierwszej kąpieli w szpitalu i jestem w szoku - naprawdę tak to wygląda:szok: ????
[video=youtube;eSfD6NiYLnU]http://www.youtube.com/watch?v=eSfD6NiYLnU&feature=related[/video]

:szok::szok::szok::szok: Może dziecku nie przeszkadza taka kąpiel ale ja jestem przerażona :szok: Chociaż powiem wam, że jak ogladam program USA o noworodkach to oni tak ciągle dzieci w zlewach myją :eek: Ale może to z lenistwa??

reklama
Tak myją :) Jak kurczaki :) Ale nie ma co ukrywać- położne myją wszystkie dzieci codziennie- naprawdę mają w tym wprawę. Ogólnie to tak strasznie nie wygląda ;)

Do góry