krolcia
Fanka BB :)
Dostałam gazetkę z reala do skrzynki. Całe dwie strony z ciuszkami dla maluszków i dwie następne dla starszaków jeśli to kogo interesuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie bede wycinać, chyba, że zauważe coś niepokojącego na skórze synka. A mój małżonek zakupił dziś piękne niebieskie literki, które powiesi w pokoju synka, tworzące imię-Aleksander. Oczywiście zamówił jeszcze kocyk z imieniem i śpiochy- oszalał facet
dzis dostałam paczki :-) i humorek mi sie poprawil a kupiłam
KOMPLETY BAWEŁNIANE ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 56 (1271315446) - Aukcje internetowe Allegro
PAJACYKI BAWEŁNA W ROZ. 56, producent (1281754121) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLETY WELUR PÓŁ-ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 56 (1271312922) - Aukcje internetowe Allegro
wszystko piekne i w ten sposób wyprawkę już mam :-) jupi
Ja mam naszykowane: body bez rękawków, bawełniany pajac, dresik, czapa i kombinezon. Jak się okaże że będzie bardzo zimno, to w nosidełku przykryję kocem.