reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wczoraj chłopak kupił body rozmiar 56, gdzie w sumie za duzo mamy ciuszków zwłaszcza na rozmiar 56 i 62. Nadgorliwy.
Dziś juz powinnnam mieć robione na drutach skarpetki-kapcie zamiast butów. Moja babka nie umie robić,ale zleciła to komus i wiem ,ze dziś odbiera. Ona nie wie, ze ja wiem. ;-p Widać pierwszy jej prawnuk będzie to sie stara. Już na wózek i materacyk co pisałam dostalismy pieniądze. My przynajmniej skorzystamy.

reklama
kurcze, ja nie szykowałam jeszcze ciuszków do odbioru, baaaaaaa, ja nawet o tym nie myślałam:) ale ubiorę tak jak Krolcia, bo mi się jakoś tak w porządku wydaje.

Olcia nie Ty jedna jesteś uzależniona.... Ja co poniedziałek jestem w lumpku, bo jest świeża dostawa, mąż jest na mnie zły o to od jakiegoś czasu :) więc mu nie mówię że chodzę.On i tak nie wie jakie jego synek ma ubranka więc nowa bluzeczka czy porteczki w szafie na pewno go nie zdziwią:)
ostatnio kupiłam też dwa kocyki z mothercare - jeden grubaśny drugi z mięciutkiego polarku i prześcieradełko do łóżeczka na gumce, za 13 zł, uwielbiam takie zakupy hehe:)

kurcze, ja nie szykowałam jeszcze ciuszków do odbioru, baaaaaaa, ja nawet o tym nie myślałam:) ale ubiorę tak jak Krolcia, bo mi się jakoś tak w porządku wydaje.

ja też nic do szpitala jeszcze nie mam naszykowane, powolutku co 2 dni cos piorę, potem prasuję i chowam do komody, ale jeszcze nie kupiłam ani koszul, ani staników do karmienia, jedynie mam majtki poporodowe i wkladki laktacyjne, a tak to jeszcze nic, szlafrok pewnie w II połowie listopada wypiorę,
samą torbę muszę kupić, bo w domu tylko walizki i plecaki,
mam nadzieję, że do grudnia donoszę, więc się nie śpieszę,

ewwe takie cudeńka najbardziej cieszą. Za niską cenę super markowe ciuszki, czy inne "niezbędne" pierdółki;)))
te buciki to dosłownie bym zjadła takie śliczne...-8 zł, a nowe min. 60:D

A ja od kiedy kupiliśmy zestaw ubrań na Allegro i okazało się, że pani nam dodała 3 siatki gratisów - mam szlaban na ciucharnie. I tak nie ma już gdzie trzymać Frankowych rzeczy... A tak to lubiłam :)

A ja od kiedy kupiliśmy zestaw ubrań na Allegro i okazało się, że pani nam dodała 3 siatki gratisów - mam szlaban na ciucharnie. I tak nie ma już gdzie trzymać Frankowych rzeczy... A tak to lubiłam :)
Co za wstrętna baba ;) jak można ciężarnej TAKĄ przyjemność odebrać? Ja dzisiaj ruszam na łowy i już się cieszę :D

Ja do szpitala mam juz wszystko przygotowane, wyprane i poprasowane, anawet posegregowane,żeby chłopak mógł sie domyśleć co w jakiej kolejności wziąść.

ja dziś idę do apteki po zakupy dla sibei do szpitala i dla małego typu woda morska, octisept, czy gaziki.... znając życie to i tak połowy nie kupię bo zapomnę...zaraz sobie zrobię liste chyba.

No i była koleznka i przyniosła mi wkładki laktacyjne, patyczki i ciuszki, więc kolejna partia prania ha ha ha. I fajna zabawke.

reklama
Do góry