reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Co do oilatum to nie wiedziałam ale jezeli chodzi o sudocrem to zgadzam sie w 100%. Połozne mi to w glowe wbiły przy Lolku i dlatego u nas jest w razie czego tylko.

reklama
W Oilatum dermatolog kazał mi sie myć jak niby miałam Atopowe Zapalenie Skóry. Fajny był, bo lekko natłuszczał skórę.

Dziś kupiłam komplet bodziaków za 25 zł. Pięć sztuk w tej cenie to niedużo, a stwierdziłam, że jeśli nawet mi się spiorą po kilku praniach, to kasy nie będzie szkoda. Są w rozmiarze 67 (dziwny prawda?), bo tych mniejszych już mam sporo.

Agbar - ja bym powiedziała że to dobra cena - 5zł za szt. Sama zakupiłam 7-pak za 44zł, ale są dobrej jakości, bo to mothercare, więc jestem zadowolona. Co do rozmiaru to faktycznie dziwny...

I już mogę się pochwalić wózkiem Jednak opłacało się kombinować :-)
Jestem super zadowolona bo tanio Nam wyszło :-)
X-Lander XA z 2010 kolor Energy jest już nasz! :-):-)
xa energyH.jpg
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
Gdyby kogoś interesował zakup to podaje linka do sklepu internetowego:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!

Załączniki

• xa energyH.jpg
    xa energyH.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 17
Wiolcia - super :) Solidaryzuję się, bo u nas ten X-lander już w pokoju stoi :) Tylko junglowy kolor :)

Te flexi wanienki fajne, ale trochę za drogie... Nawet gdybym kupiła po jednej zwykłej dla siebie, dla Rodziców i dla Teściów - bo w tych miejscach będziemy pewnie spać, jeśli już poza domem, to i tak by z połowę taniej wyszło. Ale bajer niezły :) Może kiedyś będą tańsze :)

reklama
I już mogę się pochwalić wózkiem Jednak opłacało się kombinować :-)
Jestem super zadowolona bo tanio Nam wyszło :-)
X-Lander XA z 2010 kolor Energy jest już nasz! :-):-)
Zobacz załącznik 294097
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
Gdyby kogoś interesował zakup to podaje linka do sklepu internetowego:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!

Wiolcia PIĘKNY!!!! :-) Ja też chcę taki :sorry2::sorry2:

Do góry