reklama
agbar
Fanka BB :)
Dziś kupiłam komplet bodziaków za 25 zł. Pięć sztuk w tej cenie to niedużo, a stwierdziłam, że jeśli nawet mi się spiorą po kilku praniach, to kasy nie będzie szkoda. Są w rozmiarze 67 (dziwny prawda?), bo tych mniejszych już mam sporo.
cristalrose
Agbar - ja bym powiedziała że to dobra cena - 5zł za szt. Sama zakupiłam 7-pak za 44zł, ale są dobrej jakości, bo to mothercare, więc jestem zadowolona. Co do rozmiaru to faktycznie dziwny...
kasiarem1
a ile kosztowało to cudo?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
I już mogę się pochwalić wózkiem Jednak opłacało się kombinować :-)
Jestem super zadowolona bo tanio Nam wyszło :-)
X-Lander XA z 2010 kolor Energy jest już nasz! :-):-)
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
Gdyby kogoś interesował zakup to podaje linka do sklepu internetowego:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!
Kupiliśmy za jedyne 975 zł (z przesyłką) a do tego gondola używana (zaledwie 3 miesiące) z 2009 roku za 100 zł więc w sumie za wózek wyszło nam 1075:-)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy - wysyłka 24H, gwarancja 2 lata!
Załączniki
(: Anka :)
Salomii dziekuje za informacje odnosnie podgrzewacza!
Wiolcia piekny wozek Tez chce x-landera xa, ale zielonego <: eh.... jakos w grudniu pewnie kupimy :-)
Wiolcia piekny wozek Tez chce x-landera xa, ale zielonego <: eh.... jakos w grudniu pewnie kupimy :-)
Wiolcia - super Solidaryzuję się, bo u nas ten X-lander już w pokoju stoi Tylko junglowy kolor
Te flexi wanienki fajne, ale trochę za drogie... Nawet gdybym kupiła po jednej zwykłej dla siebie, dla Rodziców i dla Teściów - bo w tych miejscach będziemy pewnie spać, jeśli już poza domem, to i tak by z połowę taniej wyszło. Ale bajer niezły Może kiedyś będą tańsze
Te flexi wanienki fajne, ale trochę za drogie... Nawet gdybym kupiła po jednej zwykłej dla siebie, dla Rodziców i dla Teściów - bo w tych miejscach będziemy pewnie spać, jeśli już poza domem, to i tak by z połowę taniej wyszło. Ale bajer niezły Może kiedyś będą tańsze
reklama
Wiolcia PIĘKNY!!!! :-) Ja też chcę takiI już mogę się pochwalić wózkiem Jednak opłacało się kombinować :-)
Zobacz załącznik 294097
Podziel się: