cristalrose
Fanka BB :)
cristalrose ile kosztuje paczka takich chusteczek???
Ja w realu zapłaciłam 12 zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cristalrose ile kosztuje paczka takich chusteczek???
Ja też postawiłam na Hippa bo córka używa i jest świetny a co dla mnie najważniejsze jest naturalny i bardzo delikatny. Można go stosować od 1 dnia życia i jest to napisane na opakowaniach. Niestety nie wszystkich kosmetyków np nivea można używać od urodzenia.
Nasz zestaw jest bardzo podobny do waszych
- płyn do kąpieli hipp
- oliwka hipp
- krem do twarzy i ciała hipp
- krem na zimno hipp
- bepanthen
natomiast my mamy Flexibath bo stwierdzilismy ze na dluzej nam starczy (ciezko myc dziecko pod prysznicem ) no i nie bedzie sie paletac po lazience jako jakis kolejny grat tylko sie ja zlozy i tyle, a pozniej bedzie sluzyc np na zabawki, zreszta pewnie mozna do niej wymyslec miliony zastosowan
Co do kosmetyków to też zdecydowanie kupuję Hipp, do Nivei nie mam kompletnie przekonania.
Ale ja mam uczulenie na kosmetyki Nivei, a jeśli chodzi o oliwki do ciała to uczula mnie każda ;-) pamietam jak na studiach posmarowałam sobie twarz tym zwykłym kremem z Nivei (klasycznym) na noc, a jak wstałam to miałam pełno krostek Większość kosmetyków z Nivei mnie uczula... mam nadzieje, że mój synek tego po mnie nie odziedziczy ;-) ja mam strasznie delikatna skórę - dlatego cierpię na rozstępy. A jak pojechaliśmy ze znajomymi do Zakopanego to wróciłam cała w swędzących czerwonych krostkach - jak się okazało to jakieś mikroorganizmy mnie zaatakowały, przenosiły się z potem i gryzły po całym ciele - i tylko mnie się to przytrafiło. Takie rzeczy tylko mnie się ciągle przytrafiają:/ :/ lepiej żeby synek miał skórę po tatusiu bo inaczej osiwiejeA ja Niveę uwielbiam Mąż na mnie krzyczy, że zużywam Frankową oliwkę. Ale mam już tak duży brzuch, że jak smaruję go kremem Perfecty, to zużywam go za szybko. Więc kremu używam tylko do brzucha, a uda i pośladki - w które wrzucam więcej specyfików, bo tylko one są rozstępami zaatakowane - traktuję oliwką. Strasznie ładnie pachnie. Jak krem Nivea klasyczny. A myślałam, że będzie miała tłusty zapach. Miłe zaskoczenie
Ale ja mam uczulenie na kosmetyki Nivei, a jeśli chodzi o oliwki do ciała to uczula mnie każda ;-) pamietam jak na studiach posmarowałam sobie twarz tym zwykłym kremem z Nivei (klasycznym) na noc, a jak wstałam to miałam pełno krostek Większość kosmetyków z Nivei mnie uczula... mam nadzieje, że mój synek tego po mnie nie odziedziczy ;-)
Ale wam przynudziłam ;P