reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Heheh w rzeczywistości to ta czerwień jest bardziej stonowana niż na zdjęciu ale jak wolisz inne kolory to też napewno znajdziesz. Widziałam jeszcze żółte, zielone, granatowe i różowe... a gama kolorów napewno jest szersza.

reklama
Świetny kombinezon - jutro idę do biedronki. Bo, wyobraźcie sobie, ja jeszcze nic nie kupiłam mojemu dzidziowi:szok:
Tylko te butki i czapkę mu zrobiłam.
Tymczasem mój mąż zakupił maleństwu niebieski komplecik na dzień dziecka (ja - 2 kg truskawek:eek:) Ale ze mnie matka:no:

Ale robisz bardzo dobrze! Mąż niech się kosztuje :) A truskawki to dla kogo jak nie dla małego?? przecież musi mieć duuuzo witamin :) I przynajmniej coś zrobiłaś, ja jestem zbyt leniwa :/ I pewnie tez bym dzis nic nie kupiła gdyby nie taka okazja :]

Hmm...Wiolcia, masz rację:-)
Zresztą, poświęciłam się i zjadłam prawie kilogram od razu - żeby dostarczyc jak najszybciej tych witamin:-p

Wiolcia, a leniwa od razu:) pamiętam że ty jako pierwsza kupiłaś Ogryzkowi kurteczkę:) więc leniwa to ja jestem... bo nawet truskaweczek nie kupiłam na dzień dziecka, tylko w kółko powtarzałam że muszę coś kupić i na tym się skończyło:)

Wiolcia super kombinezon. Uwielbiam kolorek czerwony :)
Ja też jeszcze nic nie kupiłam... Czekam na rozpoznanie płci :) Jak będzie chłopak to rzucam się w wir zakupów a jak dziewczynka to przyjemności z kupowania nie będzie bo po Zuzi mam sporo ciuchów. No może na coś się skuszę aby tej przyjemności do końca sobie nie odbierać ;)

reklama
racje kupiłam Ogryzkowi kurteczkę bo nudząc się w pracy sprawdzałam allegro i tak mi się spodobała, że nie mogłam wytrzymać :) Ja prawie wszystko kupie na allegro bo.... bo właśnie jestem zbyt leniwa :) Zrobiłaś tak piękne buciki, że moja kurteczka marnie przy nich wypada! Już sobie wyobrażam jak szaleć zaczniecie gdy płeć się na 100% potwierdzi :)
cristalrose ja mężowi czasem mówię że musi mi pizze zamówić bo muszę dziecko nauczyć co jest najlepsze do jedzenia ;) a ty nie tylko uczysz bo i witamin dostarczasz! :)
Misia dokładnie! Żeby ci nie przyszło do głowy rezygnować z przyjemności zakupów !:) Trzeba w końcu "odświeżyć" szafę z ciuszkami :)) A kiedy masz wizytę?? Będę trzymać kciuki za chłopca żebyś mogła bardziej poszaleć :)

Do góry