reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Wygląda bardzo ładnie, cena też super, ale widzę że gondola wąska i mała, podobna jak w Quinny. Dopiero po naocznych oględzinach kup wózeczek, bo mi też na internecie się wiele podobało wózków, ale na żywo to dzieciaczek pojeździł by tylko 3-4 miesiące w tak wąskiej i krótkiej gondolce.
Podane jest 90 cm długości ale pewnie z rączką, a szerokość to tylko 62 cm:sorry:

reklama
już go widziałam "na żywo" i właśnie mi się spodobał. Dopiero później w necie go znalazłam. Ja muszę mięć w miarę mały wózek, bo nie mam gdzie go trzymać i będzie stał w mieszkaniu (metraż mikroskopijny:-().

już go widziałam "na żywo" i właśnie mi się spodobał. Dopiero później w necie go znalazłam. Ja muszę mięć w miarę mały wózek, bo nie mam gdzie go trzymać i będzie stał w mieszkaniu (metraż mikroskopijny:-().

W takim razie tylko pogratulować że znalazłaś swój idealny wózeczek. A o taki naprawdę trudo, bo mamie trudo czasem dogodzić;-)

Mam wózeczek Jedo na pasach. Gondola jest super - duża, wygodna nie zamieniłabym jej na żadną inną. Spacerówka już mniej przypadła mi do gustu i kupiłam parasolkę na lato. Fotelik do tego wózka to dla mnie totalna porażka i na pewno nie daje żadnego bezpieczeństwa. Jest to chyba tylko jakaś atrapa fotelika. Zresztą brak testów zderzeniowych i cena mówi sama za siebie. W ogóle zrobiony jest z tego samego materiału co wózek. Materiał ten zupełnie nie nadaje się na fotelik bo nie oddycha w lato dziecko poci się w nim i jest całe mokre.
dlatego dałam linka ze zdjęciem że można do niego montować inne foteliki, np maxi cosi!
Ten Vectory też fajny tylko czy on jest plastyczny tzn ma taka amortyzację zbliżoną do paskowych?

dlatego dałam linka ze zdjęciem że można do niego montować inne foteliki, np maxi cosi!
Ten Vectory też fajny tylko czy on jest plastyczny tzn ma taka amortyzację zbliżoną do paskowych?
maxi cosi super foteliki. Mamy teraz i szczerze polecam :)

EDIT:
sarka ja kupiłam cały zestaw Jedo i żałowałam że kupiłam ten fotelik w zestawie. Gondolka natomiast jest świetna i już się nie mogę doczekać kiedy będę ją znowu używać :)

Ostatnia edycja:
w espiro nie ma pasków, tylko sprężyny, ale za to przy wszystkich kołach. I te tylne koła są pompowane. Z pewnością nie jest taki efekt jak przy paskowych zawieszeniach, ale też dobrze amortyzuje:tak:

misia no właśnie, mi chodzi tylko o głęboką wersję, spacerówka nawet nie wiem jak wygląda:p a fotelik na mur beton będzie maxi cosi, ząden inny albo Romer właśnie

Ha-NN-aH ja mam właśnie w domu po synku ten wózek co ty Volant 3- jest świetny i bardzo się cieszę że go nie sprzedałam, tylko czasami z zazdrością patrzę na X-landera bo jest zgrabniejszy :)

Ha-NN-aH ja mam właśnie w domu po synku ten wózek co ty Volant 3- jest świetny i bardzo się cieszę że go nie sprzedałam, tylko czasami z zazdrością patrzę na X-landera bo jest zgrabniejszy :)
Ja się ucieszyłam jak nie kupiłam jednak X-landera jak zobaczyłam jakie dziecko kolos urodziłam. W Volancie jest duża gondolka, a i tak jeździłam tylko do 5 m-ca.

reklama
Do góry