Boże ja uwielbiałam karmić piersią.....Karmiłam dwa lata...I tera bym chciała wytrzymać z pół roku...A przynajmniej pierwszy miesiąc..Nie wiem na ile mi zdrowie pozwoli...Bo nie ważne jak mama karmi:"Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko"..I cały czas to sobie powtarzać, żeby nie załapać doła jak mi zdrowie nie pozwoli karmić długo..
A ja dzis dostałam 125 ml butelke Avent u lekarza w paczuszcze dla mam.I na razie starczy, jakby co to męża wygnam do sklepu po butle.
Ja bym musiała zakupić
-tetrówki 25 zł
- karuzelka 100 zł
-pościel 110
- ręczniczki 60
- wózek 400
- wyjściowe ciuszki 1 komplet na początke 30 zł
- kocyk 50 zł
- leżaczek 100 zł
875 ale ja to zaokrąglam do 1000-1200
No bo kosmetyki i drobiazgi jakieś i jakiś ciuszek pewnie mi sie jeszcze spodoba;-)
No ale ciii bo może wózek mi odpadnie. Będe wiedziała 4 lipca. No i marzy mi sie chusta....Ale to moge poczekać na becikowe:-)
A ja dzis dostałam 125 ml butelke Avent u lekarza w paczuszcze dla mam.I na razie starczy, jakby co to męża wygnam do sklepu po butle.
Ja bym musiała zakupić
-tetrówki 25 zł
- karuzelka 100 zł
-pościel 110
- ręczniczki 60
- wózek 400
- wyjściowe ciuszki 1 komplet na początke 30 zł
- kocyk 50 zł
- leżaczek 100 zł
875 ale ja to zaokrąglam do 1000-1200
No bo kosmetyki i drobiazgi jakieś i jakiś ciuszek pewnie mi sie jeszcze spodoba;-)
No ale ciii bo może wózek mi odpadnie. Będe wiedziała 4 lipca. No i marzy mi sie chusta....Ale to moge poczekać na becikowe:-)