reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
słuchajcie z czy Wasze zakupione wózki mają dołączony śpiworek dla dziecka czy dokupujecie osobno?

W moim jest śpiwór do spacerówki, który pod gondolę nie bardzo podchodzi. Ale gondola ma osłonkę + dziecko można ubrać w kombinezon i przykryć kocem, więc śpiwór już raczej nie będzie potrzebny.

Olcia - jednak zostaliśmy przy podwoziu bez opcji przekładanej rączki, wózek i tak był wystarczająco drogi, poza tym tamto podwozie było 4 kg cięższe:dry: ale wóz jest super, podoba mi się i chyba to jest ważne - w końcu najczęściej będę go wykorzystywać (nie wiem czy o ten pytałyście - to jest teutonia spirit s3).
Sunnflower - ja dokupuję śpiworek (raczej rzadko są w opcji podstawowej wózka i u mnie nie było) i to taki z wycięciami na pasy, żeby do fotelika pasował - na allegro są za ok 40zł, poza tym fajne są takie z opcją przedłużenia - dla niemowlaczka z opcją późniejszego wykorzystania przez starsze dziecko do spacerówki, tylko to już koszt ok 80-100zł. Np coś takiego: http://allegro.pl/spiworek-polar-przedluzany-3-w-1-nowy-i1237961271.html

Ostatnia edycja:
no ładnie to ja przy Was jestem daleko w lesie, nawet nie mam listy rzeczy których potrzebuję i nawet nie wiem czego potrzebuję, nawet nie wiem co mam w domu już :(

a jak myślę o tym, żeby chociaż napisać co trzeba kupić to zaraz mi sie odechciewa i dalej nic nie mam :(

A mnie się wydawało, że jak mam już łóżeczko i wózek to najgrubsze zakupy z głowy. Po zrobieniu listy okazuje się, że jeszcze prawie tyle samo kasy muszę naszykować na resztę drobiazgów :) Dobrze, że niedługo wypłata.

A mnie się wydawało, że jak mam już łóżeczko i wózek to najgrubsze zakupy z głowy. Po zrobieniu listy okazuje się, że jeszcze prawie tyle samo kasy muszę naszykować na resztę drobiazgów :) Dobrze, że niedługo wypłata.
ja to sobie tak na kazdy miesiąc cos planuję, teraz w październiku w planach jest fotelik, zawsze jakies pierdółki no i oczywiście...ciuszki -jak w każdym miesiącu;p na listopad łóżeczko i wszystko co do niego potrzeba a na grudzien dla siebie do szpitala i jeszcze brakujące dla niuni rzeczy:)

Hej dziewczyny!
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
Zobacz załącznik 285975
tylko podwozie ma nieco inne:
Zobacz załącznik 285974

Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?:dry:
A co to za wózek?? Bo wygląda rewelacyjnie! OGROMNIE MI SIE PODOBA :)) Gratuluję tak udanego zakupu :)

reklama
Do góry