reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Kupiliśmy wózek. ;)

W

W zestawie jest miękka gondola ,torebka, moskiter i folia p/deszczowa. Docelowo to spacerowka. Jestem zadowolona ,bo czegoś takiego szukałam.
Kupiliśmy dzis też Pampersy.

Jak dla mnie, to z kolorów tylko róż jest "zdeterminowany" płciowo ;)
zgadzam się -ja też swoją córcię ubieram w niebieski i inne kolorki i nawet nie boczę się jak tam jest jakiś samochodzik, bo Anula jest straszna samochodziara, problem się znajduje jak jej ubranka zakwiecione nawet te niebieskie założyć by się przyszło braciszkowi :sorry:
Elena fajna kolorystyka wózia, ja jeszcze się rozglądam za torbą do wózka...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
teutonia_mistral_p_fashion_tario.jpg
tylko podwozie ma nieco inne:
spiritgscabrio_2010.jpg

Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?:dry:

ja właściwie kupowałam i pojedynczo i pakietami, otóż tą aukcję Zestaw 0-3 m-ce chłopiec 17sztuk (1218836193) - Aukcje internetowe Allegro wygrałam dzięki temu że spodobał mi się pajacyk mikołajka, a że dzidzi ma się pojawić w mikołaki to będzie akurat, no jak nie 6 grudnia to na święta na pewno, wczoraj są ubranka uprane a dziś atakuję żelazko
a co do kupowania w pojedynczych sztukach to uważam to dość rozsądne bo się kupuje często tylko to co jest potrzebne a nie jak leci

Super te wasze ciuszki :)

Kupiliśmy wózek. ;)

Zobacz załącznik 285921

W zestawie jest miękka gondola ,torebka, moskiter i folia p/deszczowa. Docelowo to spacerowka. Jestem zadowolona ,bo czegoś takiego szukałam.
Kupiliśmy dzis też Pampersy.

Fajny kolor :)

Hej dziewczyny!
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
Zobacz załącznik 285975
tylko podwozie ma nieco inne:
Zobacz załącznik 285974

Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?:dry:

Twój wózeczek też superowy :)
A jeśli chodzi o duperelki to ja chyba będę kupowała normalnie w sklepie,no chyba że wszystko da się kupić na allegro u jednego sprzedawcy to taniej by może wyszło :)
Ale wolałabym na żywo zobaczyć,dotknąć,powąchać itp :)

Ja to sobie podliczyłam i wyszło mi na Allegro 1000 zł taniej! (1200 zamiast 2200) - jeszcze mam dużo drobiazgów do kupienia, w zasadzie wszystkie. Nie ma szans, żeby koszty wysyłki to zrównoważyły. Zawsze można szukać opcji z odbiorem osobistym albo po prostu brać jak najwięcej rzeczy u jednego sprzedawcy. A dotknąć to wszystko w sklepie wcześniej i tak można ;)

reklama
To moje dzisiejsze zdobycze,trochę pomięte :)W rzeczywistości cudne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry