reklama
zgadzam się -ja też swoją córcię ubieram w niebieski i inne kolorki i nawet nie boczę się jak tam jest jakiś samochodzik, bo Anula jest straszna samochodziara, problem się znajduje jak jej ubranka zakwiecione nawet te niebieskie założyć by się przyszło braciszkowiJak dla mnie, to z kolorów tylko róż jest "zdeterminowany" płciowo
Elena fajna kolorystyka wózia, ja jeszcze się rozglądam za torbą do wózka...
Ostatnia edycja:
cristalrose
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
tylko podwozie ma nieco inne:
Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?
My też już mamy wózek:-) Trochę kosztował, ale jest śliczny, lekki - mimo ogromnych kół i ma 3 lata gwarancji ;-) Generalnie spełnił wszystkie moje restrykcyjne warunki (oprócz ceny) więc jestem bardzo zadowolona:-) Wygląda tak:
Dziewczyny, a jak u Was z zakupami duperelek, czyli smoczków, butelek, pieluszek, kosmetyków - bo co prawda na allegro wychodzi taniej niż w sklepach, ale po doliczeniu kosztów przesyłki- to chyba na jedno wyjdzie?
U
użytkowniczka r
Gość
to moje ostatnie zakupy z all))
CHEROKEE 3 body z długim rekawem 0-3 miesiące (1207774152) - Aukcje internetowe Allegro
MORRIS MAUSE SWETEREK 3-6 MC BDB (1230914194) - Aukcje internetowe Allegro
Sliczny sweterek czapeczka+GRATIS 56cm (1232346702) - Aukcje internetowe Allegro
dzis jeszcze licytuję to
KOMBINEZON cieplutki z rekawiczkami 68cm(3-6m) (1233886890) - Aukcje internetowe Allegro
ja właściwie kupowałam i pojedynczo i pakietami, otóż tą aukcję Zestaw 0-3 m-ce chłopiec 17sztuk (1218836193) - Aukcje internetowe Allegro wygrałam dzięki temu że spodobał mi się pajacyk mikołajka, a że dzidzi ma się pojawić w mikołaki to będzie akurat, no jak nie 6 grudnia to na święta na pewno, wczoraj są ubranka uprane a dziś atakuję żelazko
a co do kupowania w pojedynczych sztukach to uważam to dość rozsądne bo się kupuje często tylko to co jest potrzebne a nie jak leci
Super te wasze ciuszki
Kupiliśmy wózek.
Zobacz załącznik 285921
W zestawie jest miękka gondola ,torebka, moskiter i folia p/deszczowa. Docelowo to spacerowka. Jestem zadowolona ,bo czegoś takiego szukałam.
Kupiliśmy dzis też Pampersy.
Fajny kolor
Hej dziewczyny!
Zobacz załącznik 285975
Zobacz załącznik 285974
Twój wózeczek też superowy
A jeśli chodzi o duperelki to ja chyba będę kupowała normalnie w sklepie,no chyba że wszystko da się kupić na allegro u jednego sprzedawcy to taniej by może wyszło
Ale wolałabym na żywo zobaczyć,dotknąć,powąchać itp
Ja to sobie podliczyłam i wyszło mi na Allegro 1000 zł taniej! (1200 zamiast 2200) - jeszcze mam dużo drobiazgów do kupienia, w zasadzie wszystkie. Nie ma szans, żeby koszty wysyłki to zrównoważyły. Zawsze można szukać opcji z odbiorem osobistym albo po prostu brać jak najwięcej rzeczy u jednego sprzedawcy. A dotknąć to wszystko w sklepie wcześniej i tak można
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Podziel się: