reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
wrublik podobny? to czyli jaki? bo ja mam dokładnie taki jak linka podałaś, nawet ten kolorek;P tylko moja budka od wew. jest srebrna

mój jest też ze srebrną wstawką ale obicie mam z drobnej zielonej krateczki i do tego to jest capri a mój quinny buzz, ale nie mam zielonego pojęcia w czym się różni, ale jest na prawdę rewelacja

ach to ja nie zauważyła tez różnicy , tez mam buzza a wygląda identycznie:D z bardzo bliska mój też jest w takiej drobnej krateczce, a kolor na żywo jest taki morski niebieski, ale na zdjeciach wychodzi taki jak tutaj:)))) no więc wygląda na to że mamy takie same wózeczki hehe:)))))))))) śliczne są co nie;PPP
kupilaś nowy czy używany?

ale wrzawa wokól szczepionek....:D
Wózek fajny... my sie ciagle zastanawiamy czy kupowac nowy czy "dobić starucha" który by juz 3 dziecko powoził.... strasznie mam ochote na nowy estetyczny ale mimo wszystko mi szkoda kasy.... tym bardziej teraz jak ruszyło z budową domku i jak dobrze pójdzie bysmy w przyszlym roku zaczynali... ehhh wiecznie jakies dylematy..

reklama
Ja bym na początek pouzywała stary. I tak do wiosny spacerki raczej będą krótkie więc dużo ludzi Cię z nim nie zobaczy ;) A na wiosnę kupisz sobie i dzidzi fajną spacerówkę.

Do góry