H
hałabała
Gość
ja nic, bede sama trzymac dziecko podczas myciadziewczyny a co kupujecie do kąpieli-mam na mysli ten wkład do wanienki na który sie kładzie dziecko-gąbke czy inne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nic, bede sama trzymac dziecko podczas myciadziewczyny a co kupujecie do kąpieli-mam na mysli ten wkład do wanienki na który sie kładzie dziecko-gąbke czy inne??
Ja w prawdzie mówiąc nie wiem jeszcze czy będę szczepić na wszystko ale odradzam te darmowe, lepiej już zapłacić i wziąć te skojarzone. Mniej kłuć dla Maleństwa, a uwierz mi łzy w oczach staja jak widzisz jak je nakłuwają.Dziewczyny a co ze szczepionkami dla maleństwa?? Czy one są wszystkie potrzebne?? Koleżanki z pracy twierdzą, że jeśli dziecko jest zdrowe to nie powinno sie szczepic na wszystko (tylko to co jest dostępne za darmo). Kolejna uznała że żałuje, że szczepiła syna bo były powikłania i mały długo chorował - więc jak to jest?? Jesteście dla mnie guru wiedzy o dzieciach więc mam nadzieję że mi wyjaśnicie co nieco ;-)Powiem wam że się troszkę przestraszyłam.