reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

nie no ja mam tak że mój lidl jest w miarę ok, towaru mają czasem prawda kończy się przed czasem ale często dla siebie wyhaczam fajne ciuszki, ale ostatnio w biedronce były banany chyba po 1,89, to mniejsi sklepikarze wszystko wykupili w jeden mig, i nie starczyło dla wygłodzonej ciężarnej :D
a z tymi ulotkami z lidla mam tak że mi na pocztę przychodzi w subskrypcji i raczej trafiają tydzień przed promocją, potem to tylko pilnować dnia i daty ale i tak najczęściej to poniedziałek lub czwartek

reklama
Prawidłowo postapiła. A co do Biedronek do nas parę miesięcy później wrzucili wanienki, a kombinezoników nie było wogle .To przecież sieć sklepów ,a z towarami lecą w kulki.

w NETTO od dzis pilki do fitnesu rozm 65 po 30zl z pompeczka. [bylam przed chwila zakupic, i dostalam ostatnia pilke]
Zaopatrzylam sie tez w biedronce w szlafrok z mikrofibry [w planach mialam zakup szlafroka na allegro z weluru] tez 30zł

Taka piłka to strasznie fajna sprawa :) Przydaje się nie tylko do ćwiczenia w ciąży i po porodzie, ale też dla Malucha. Szczególnie jak dzieci nie lubią leżeć na brzuchu (bo np. są za leniwe, żeby dźwigać główkę jak moja Bratanica ;)).
Mam w domu dwie i bardzo polecam :)

Gąbkę odradzam, kłębowisko bakterii, szczególnie teraz na zimę gdy nie będzie dobrze schła. Ja mam zwykłą wanienkę, trzymam dziecko od początku na ramieniu a na dno wanienki pieluszka :-)

reklama
Do góry