reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

krolcia z Tupyusiem mam dwie sztuki:))) rozmiar na 6 m-cy. Dwa kopertowe rozmiar 56 i reszta z kubusiowych w różnych rozmiarach:)))

ewa a jaki wózek? Coś mi się kojarzy, że xa, ale nie wiem, czy to Ty pisałaś...

reklama
hej :)

obiecałam sobie, że nic nie będę kupować przed listopadem, ale oglądam namiętnie wózki...
i znalałam TEN JEDEN JEDYNY :p
koła normalne, wielofunkcyjny, zdejmowana gondola i możliwość podpięcia tylko fotelika samochodowego...no po prostu marzenie moje :p
może któraś z Was go zna i może się podzielić opinią??
MURANO BEBETTO - WÓZEK dziecięcy aż 8-FUNKCYJNY (1225274223) - Aukcje internetowe Allegro

ja wybrałam z bebetto model vulcano, jest od murano lżejszy o 4 kg, jeszcze się zastanawiałam na modelem magnum bo bardzo podobny do vulcano, ale można do niego wpinać fotelik maxi cosi

też mi się podobają wózki tej firmy, tu masz link to ich strony www.bebetto.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no, dobrze kojarzyłam Twój wybór:))) Fajny kolorek.
Ja jestem zdecydowana na xq i ten sam fotelik, co Ty.

Przyznam szczerze, że kolor dobierałam do moich kurtek wiosenno-jesiennych ;) Bo wszystkie mi się podobały ;) A że kurtki mam dwie - czerwoną i zieloną, to zielony najbardziej mi pasował. Wchodził w grę pomarańczowy, ale do czerwonego mi niezbyt pasuje. Wiem, że to głupi sposób decydowania się na kolor wózka, ale nie znalazłam innego ;)

Co do fotelika, to zastanawialiśmy się jeszcze nad Maxi Cosi Citi, ale Mąż obczaił temat i stwierdził, że Cabrio Fix ma lepsze wyniki w testach zderzeniowych, można do niego dokupić bazę, a poza tym jest ciut cięższy, co mu daje większą stabilność. Różnica to było 150 zł, więc zrezygnowaliśmy z torby za stówę i mamy lepszy fotelik :)

Ja odwiedziłam 2 carrefoury ale w jednym kupiłam rajstopki za 3,9 zł dla starszej, a w drugim wszytko też było po normalnych cenach.
Za to odwiedziałm Ascot i kupiłam podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe, butelkę NUKA, smoczek lateksowy, podkłady pod prześcieradło i miseczkę dla Hani z zassawką. W sumie zapłaciłam 70 zł.
Zostały mi do kupienia kosmetyki, czapeczka zimowa i KONIEC>

Dziewczyny doradźcie mi w sprzwie butelek, proszę:-) Ostatnio widziałam w Rossmanie te z Lovi i spodobały mi się, chociaż ostatnio nastawiłam się na Tomme Tippiee. Cenowo nie ma wielkiej różnicy, więc proszę o poradę.
Z TT są fajne zestawy startowe na Allegro...

reklama
madziara - mysle, ze co mama to inna opinia. a jeszcze inna sprawa, ktora butelka dziecku przypasuje :) jesli nastawiasz sie na karmienie piersia, to nie przesadzaj z iloscia butelek - mysle, ze dwie male na poczatek wystarcza.

Do góry