reklama
T
Tunia85
Gość
hej
obiecałam sobie, że nic nie będę kupować przed listopadem, ale oglądam namiętnie wózki...
i znalałam TEN JEDEN JEDYNY
koła normalne, wielofunkcyjny, zdejmowana gondola i możliwość podpięcia tylko fotelika samochodowego...no po prostu marzenie moje
może któraś z Was go zna i może się podzielić opinią??
MURANO BEBETTO - WÓZEK dziecięcy aż 8-FUNKCYJNY (1225274223) - Aukcje internetowe Allegro
ja wybrałam z bebetto model vulcano, jest od murano lżejszy o 4 kg, jeszcze się zastanawiałam na modelem magnum bo bardzo podobny do vulcano, ale można do niego wpinać fotelik maxi cosi
też mi się podobają wózki tej firmy, tu masz link to ich strony www.bebetto.pl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wózek X-lander XA 2010 + fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix
Spacerówka i gondola w kolorze Jungle A fotelik - ciemna czerwień. Na zdjęciach to wygląda następująco:
Zobacz załącznik 282563Zobacz załącznik 282564
Spacerówka i gondola w kolorze Jungle A fotelik - ciemna czerwień. Na zdjęciach to wygląda następująco:
Wózek X-lander XA 2010 + fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix
no, dobrze kojarzyłam Twój wybór)) Fajny kolorek.
Ja jestem zdecydowana na xq i ten sam fotelik, co Ty.
no, dobrze kojarzyłam Twój wybór)) Fajny kolorek.
Ja jestem zdecydowana na xq i ten sam fotelik, co Ty.
Przyznam szczerze, że kolor dobierałam do moich kurtek wiosenno-jesiennych Bo wszystkie mi się podobały A że kurtki mam dwie - czerwoną i zieloną, to zielony najbardziej mi pasował. Wchodził w grę pomarańczowy, ale do czerwonego mi niezbyt pasuje. Wiem, że to głupi sposób decydowania się na kolor wózka, ale nie znalazłam innego
Co do fotelika, to zastanawialiśmy się jeszcze nad Maxi Cosi Citi, ale Mąż obczaił temat i stwierdził, że Cabrio Fix ma lepsze wyniki w testach zderzeniowych, można do niego dokupić bazę, a poza tym jest ciut cięższy, co mu daje większą stabilność. Różnica to było 150 zł, więc zrezygnowaliśmy z torby za stówę i mamy lepszy fotelik
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
witam
mam do sprzedania kilka ciepłych ubranek dla Waszych pociech
wszystkie aukcje bez ceny miniamalnej
za ile zalicytujecie za tyle sprzedam
pozdrawiam
ciepła bluza MEXX roz 50-56 bezCENYminimalnej (1225545422) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły pajacyk JAK NOWY rozmiar 62 + niedrapki (1225545299) - Aukcje internetowe Allegro
ciepła bluza JAK NOWA roz 62 C&A bezCENYminim (1225545329) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły dresik JAK NOWY roz 62 H&M bezCENYmin (1225545370) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły dresik miś JAK NOWY roz 56-62 bezCENYmin (1225545394) - Aukcje internetowe Allegro
mam do sprzedania kilka ciepłych ubranek dla Waszych pociech
wszystkie aukcje bez ceny miniamalnej
za ile zalicytujecie za tyle sprzedam
pozdrawiam
ciepła bluza MEXX roz 50-56 bezCENYminimalnej (1225545422) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły pajacyk JAK NOWY rozmiar 62 + niedrapki (1225545299) - Aukcje internetowe Allegro
ciepła bluza JAK NOWA roz 62 C&A bezCENYminim (1225545329) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły dresik JAK NOWY roz 62 H&M bezCENYmin (1225545370) - Aukcje internetowe Allegro
ciepły dresik miś JAK NOWY roz 56-62 bezCENYmin (1225545394) - Aukcje internetowe Allegro
Ha-NN-aH
BB fan
Ja odwiedziłam 2 carrefoury ale w jednym kupiłam rajstopki za 3,9 zł dla starszej, a w drugim wszytko też było po normalnych cenach.
Za to odwiedziałm Ascot i kupiłam podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe, butelkę NUKA, smoczek lateksowy, podkłady pod prześcieradło i miseczkę dla Hani z zassawką. W sumie zapłaciłam 70 zł.
Zostały mi do kupienia kosmetyki, czapeczka zimowa i KONIEC>
Za to odwiedziałm Ascot i kupiłam podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe, butelkę NUKA, smoczek lateksowy, podkłady pod prześcieradło i miseczkę dla Hani z zassawką. W sumie zapłaciłam 70 zł.
Zostały mi do kupienia kosmetyki, czapeczka zimowa i KONIEC>
madziara158
Grudzień 2010
Dziewczyny doradźcie mi w sprzwie butelek, proszę:-) Ostatnio widziałam w Rossmanie te z Lovi i spodobały mi się, chociaż ostatnio nastawiłam się na Tomme Tippiee. Cenowo nie ma wielkiej różnicy, więc proszę o poradę.
Z TT są fajne zestawy startowe na Allegro...
Z TT są fajne zestawy startowe na Allegro...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja mam z tt i bardzo mi sie podobaja bmaja fajny ksztalt dzieki czemu sie w rece nie slizgAja. i smok mi sie podoba ala cycek a z lovi nie ogladalam
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
madziara - mysle, ze co mama to inna opinia. a jeszcze inna sprawa, ktora butelka dziecku przypasuje jesli nastawiasz sie na karmienie piersia, to nie przesadzaj z iloscia butelek - mysle, ze dwie male na poczatek wystarcza.
Podziel się: