reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Spróbuj! Jak pisałam wcześniej, dla dziewczynek było tego dużo. Były odwieszone na wieszaczkach ale u góry przez całą długość półki pisze cena 29 z groszami za kg.
Daj znać czy Ci się udało coś jeszcze upolować.

reklama
kurde to teraz nie wiem zupelnie co zorbic z ta wanienka. :]
bo zadna z was nie wkladala dziecka do miski jak juz siedzialo.
ide poszukac cos w sieci.

krolcia pojadę jak S. wróci z pracy. Zabrał mój samochód, a autobusem sie jakoś nie piszę bo strasznie mnie dzisiaj boli brzuch. Ledwo doszłam do szkoły z Matim. Pisałaś, że zrobiłaś już jakieś zakupy. Pojedź do tej tej sklepo-hurtowni Smyk na Miłej. Mają bardzo dobre ceny. Porównywalne z Allegro, tylko oczywiście bez wysyłki:D

Ja kupiłam 3 rozmiary takiego kubusiowego body. Były jeszcze w kolorach jasnożółciutkie z zielonymi obrzeżami i białe z różowymi. Obrazki różne. No i wzięłam jedne takie śpioszki chłopięce. Z disneya dla chłopców już nie było:no::-(, ale te też są ładne!:tak::-)

Ja kupiłam 3 rozmiary takiego kubusiowego body. Były jeszcze w kolorach jasnożółciutkie z zielonymi obrzeżami i białe z różowymi. Obrazki różne. No i wzięłam jedne takie śpioszki chłopięce. Z disneya dla chłopców już nie było:no::-(, ale te też są ładne!:tak::-)

takie spioszki jak tutaj pokazujesz u mnie w carreforurze są po 29.99 zł :( lipa, nic nie kupiłam dla małego

Ja mam wanienkę z przewijakiem i komodą od siorki coś w tym stylu:0220CEBA REGAL KAPIELOWY PRZEWIJAK WANIENKA KOMODA (1216486930) - Aukcje internetowe Allegro
Mam tez wanienkę tę BIEDRONKOWĄ to druga siostra mi kupiła,ale jak będzie mi już maluszek siedział to będę kąpać w dużej wannie w czymś takim: krzesełko do kapieli baby dream (1217920048) - Aukcje internetowe Allegro

Jakoś mnie nie przekonują te wynalazki typu krzesełko do kąpania. Jak dziecko będzie się myło w wanience, to będzie cały czas podtrzymywane, a jak już będzie ładnie siedziało, to sobie w wannie poradzi. Zresztą malucha i tak samego długi czas nawet już w wannie na kąpanie nie zostawię, nawet jak się poślizgnie to mu się krzywda nie powinna stać. A przynajmniej będzie się uczył, że jak jest woda, to jest ślisko ;) Moim zdaniem za dużo teraz tych pseudo-udogodnień. Dzieci się jakieś lelawe od tego robią ;)

reklama
Jak moja córka zaczęła sama, stabilnie siedzieć to z wanienki przenieślismy kapiel do wanny. Nigdy do tej pory nie zostaje sama w łazience, bo uważam ze jest na to za mała i w każdej chwili moze sie przerwócić i wpaść pod wodę, zachłosnąć lub wypaść z wanny. Nigdy nie uzywalismy żadnych krzesełek do kąpieli i uważam to za zbędny wydatek, tak samo jak regał do kąpieli. Można sobie spokojnie poradzić bez tego, ale co kto lubi w końcu.

Do góry