reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Spróbuj! Jak pisałam wcześniej, dla dziewczynek było tego dużo. Były odwieszone na wieszaczkach ale u góry przez całą długość półki pisze cena 29 z groszami za kg.
Daj znać czy Ci się udało coś jeszcze upolować.

reklama
kurde to teraz nie wiem zupelnie co zorbic z ta wanienka. :]
bo zadna z was nie wkladala dziecka do miski jak juz siedzialo.
ide poszukac cos w sieci.

krolcia pojadę jak S. wróci z pracy. Zabrał mój samochód, a autobusem sie jakoś nie piszę bo strasznie mnie dzisiaj boli brzuch. Ledwo doszłam do szkoły z Matim. Pisałaś, że zrobiłaś już jakieś zakupy. Pojedź do tej tej sklepo-hurtowni Smyk na Miłej. Mają bardzo dobre ceny. Porównywalne z Allegro, tylko oczywiście bez wysyłki:D

Ja kupiłam 3 rozmiary takiego kubusiowego body. Były jeszcze w kolorach jasnożółciutkie z zielonymi obrzeżami i białe z różowymi. Obrazki różne. No i wzięłam jedne takie śpioszki chłopięce. Z disneya dla chłopców już nie było:no::-(, ale te też są ładne!:tak::-)

Ja kupiłam 3 rozmiary takiego kubusiowego body. Były jeszcze w kolorach jasnożółciutkie z zielonymi obrzeżami i białe z różowymi. Obrazki różne. No i wzięłam jedne takie śpioszki chłopięce. Z disneya dla chłopców już nie było:no::-(, ale te też są ładne!:tak::-)

takie spioszki jak tutaj pokazujesz u mnie w carreforurze są po 29.99 zł :( lipa, nic nie kupiłam dla małego

Ja mam wanienkę z przewijakiem i komodą od siorki coś w tym stylu:0220CEBA REGAL KAPIELOWY PRZEWIJAK WANIENKA KOMODA (1216486930) - Aukcje internetowe Allegro
Mam tez wanienkę tę BIEDRONKOWĄ to druga siostra mi kupiła,ale jak będzie mi już maluszek siedział to będę kąpać w dużej wannie w czymś takim: krzesełko do kapieli baby dream (1217920048) - Aukcje internetowe Allegro

Jakoś mnie nie przekonują te wynalazki typu krzesełko do kąpania. Jak dziecko będzie się myło w wanience, to będzie cały czas podtrzymywane, a jak już będzie ładnie siedziało, to sobie w wannie poradzi. Zresztą malucha i tak samego długi czas nawet już w wannie na kąpanie nie zostawię, nawet jak się poślizgnie to mu się krzywda nie powinna stać. A przynajmniej będzie się uczył, że jak jest woda, to jest ślisko ;) Moim zdaniem za dużo teraz tych pseudo-udogodnień. Dzieci się jakieś lelawe od tego robią ;)

reklama
Jak moja córka zaczęła sama, stabilnie siedzieć to z wanienki przenieślismy kapiel do wanny. Nigdy do tej pory nie zostaje sama w łazience, bo uważam ze jest na to za mała i w każdej chwili moze sie przerwócić i wpaść pod wodę, zachłosnąć lub wypaść z wanny. Nigdy nie uzywalismy żadnych krzesełek do kąpieli i uważam to za zbędny wydatek, tak samo jak regał do kąpieli. Można sobie spokojnie poradzić bez tego, ale co kto lubi w końcu.

Do góry