reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

reklama
a co myślicie o czymś takim
1ac-fr94704_sm.png

1ac-fr91054b_md.jpg

1ac-fr92904_sm.png

8dh-df059841_sm.png

8dh-df059321b_sm.png

8dh-df059832_sm.png

8dh-df059852_sm.png

8dh-df059103b_sm.png

8dh-df059852_sm.png

Ja chcę te królewny - SĄ BOSKIE!!!!!!!!!!!!!
CHociaż sam paseczek a resztę pomalować :tak::tak::tak: Chociaż ta kratka jest CUDOWNA!!!!!!!!!!!!

Gaga - pokój Marysi ma też coś koło 13m2 ale tylu ozdób bym nie wybierała bo będzie za dużo - u nas były tylko 4 takie naklejane ozdoby puchatkowe i ponad pół ściany było zajęte. Koło łóżeczka nie planuję żadnych ozdób a raczej tylko w kąciku do zabawy. Zabawki też powodują że jest kolorowo, zwłaszcza te porozrzucane :-D

no to tapety zamówione, do trzech tygodni maja być, na razie mamy zamówione żółte i niebieski, bardzo łądne kolorki, nie ciemne ale tez nie takie pastelowe, no jednym słowem w sam raz :-)
agata co do ozdób to arielki tylko nad łóżkiem i na tej ścianie nic więcej, na drugiej ścianie miarka wzrostu a na trzeciej kilka kubusiów i to wszystko, czwarta ściana to balkon i okno więc tam ewentualnie jakiego prosiaka strzelimy z kłapouchym ;-)
no a te księżniczki są cudowne, no po prostu obłędne, no ale cóż :-(

MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ...:-)

nie wiem czy jej dożyję, bo zaczęły sie kolejne papierzyska...

wali nam się lekko mówiąc. nie mozemy wykończyć góry bo nie przyszła jeszcze glazura do naszej łazienki. majster nie moze wymurowac brodzika a co za tym idzie, nie mozemy połozyć podłogi w naszej sypialni.
Sa do odbioru drzwi, odebrac nie możemy bo nam bank jeszcze transzy nie wypłacił. W czwartek Filip montuje meble w pracowni a ja nawet nie będe mogła jej wysprzatac - bo jak drzwi nie będzie to i tak sie napyli...

Kto mnie dobije?

żużaczku twarda bądź!!!!!! zobacz jak niewiele brakuje!!:-):-) pomyśl, że są tacy co mają gorzej;-)

a ja brnę w papierach, ale widać już światełko w tunelu...

reklama
Do góry