reklama
agata806
Fan(ka)
a co myślicie o czymś takim
Ja chcę te królewny - SĄ BOSKIE!!!!!!!!!!!!!
CHociaż sam paseczek a resztę pomalować Chociaż ta kratka jest CUDOWNA!!!!!!!!!!!!
agata806
Fan(ka)
Gaga - pokój Marysi ma też coś koło 13m2 ale tylu ozdób bym nie wybierała bo będzie za dużo - u nas były tylko 4 takie naklejane ozdoby puchatkowe i ponad pół ściany było zajęte. Koło łóżeczka nie planuję żadnych ozdób a raczej tylko w kąciku do zabawy. Zabawki też powodują że jest kolorowo, zwłaszcza te porozrzucane
gaga
uzależniona
no to tapety zamówione, do trzech tygodni maja być, na razie mamy zamówione żółte i niebieski, bardzo łądne kolorki, nie ciemne ale tez nie takie pastelowe, no jednym słowem w sam raz :-)
agata co do ozdób to arielki tylko nad łóżkiem i na tej ścianie nic więcej, na drugiej ścianie miarka wzrostu a na trzeciej kilka kubusiów i to wszystko, czwarta ściana to balkon i okno więc tam ewentualnie jakiego prosiaka strzelimy z kłapouchym ;-)
no a te księżniczki są cudowne, no po prostu obłędne, no ale cóż :-(
agata co do ozdób to arielki tylko nad łóżkiem i na tej ścianie nic więcej, na drugiej ścianie miarka wzrostu a na trzeciej kilka kubusiów i to wszystko, czwarta ściana to balkon i okno więc tam ewentualnie jakiego prosiaka strzelimy z kłapouchym ;-)
no a te księżniczki są cudowne, no po prostu obłędne, no ale cóż :-(
Ż
żużaczek
Gość
skaba gratulacje i wspólczucie
Ż
żużaczek
Gość
wali nam się lekko mówiąc. nie mozemy wykończyć góry bo nie przyszła jeszcze glazura do naszej łazienki. majster nie moze wymurowac brodzika a co za tym idzie, nie mozemy połozyć podłogi w naszej sypialni.
Sa do odbioru drzwi, odebrac nie możemy bo nam bank jeszcze transzy nie wypłacił. W czwartek Filip montuje meble w pracowni a ja nawet nie będe mogła jej wysprzatac - bo jak drzwi nie będzie to i tak sie napyli...
Kto mnie dobije?
Sa do odbioru drzwi, odebrac nie możemy bo nam bank jeszcze transzy nie wypłacił. W czwartek Filip montuje meble w pracowni a ja nawet nie będe mogła jej wysprzatac - bo jak drzwi nie będzie to i tak sie napyli...
Kto mnie dobije?
reklama
Ż
żużaczek
Gość
yes yes yes
Podziel się: