reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

kinek chodziło mi o to, że zamykany jest przy dzieciach jakos tak bezpieczniejszy (tak mi sie wydaje)
a wanna jest normalna, z KOŁA. ma tylko takie podpórki pod ręce, żeby było wygodniej.
gaga a spróbuj ty mi nie przyjechac, to cię tak ogrzeję, ze na tyłek nie usiądziesz a królewny czaderskie - szczególnie z ta kratką. SUPER - ja bym juz nie szukała. REWELACJA I do tego bym ci zapodała taki wzór na skrzynce na zabawki....:rofl2:

reklama
jeszcze takie znalazłam
cwbjj6830b_sm.png

cwbjj6868_sm.png

albo wogóle taki czad
17kam-5814712_lg.png

zuzaczku ja już miałąm plan co być zrobiła :-) ale te królewny w stanach mieszkają, kurcze takie ładne są :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

abu:-(. ta kratka mi najbardziej podpasowała. SZOK. No ale jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma:-D:-D a dysneyki tez przesympatyczne.:tak::tak:

hehe ale była akcja przesłałam mojemu do pracy te księżniczki a on dzwoni że kupujemy, no i zaczeliśmy przeliczać ile by to kosztowało, okazało się że pasek około 75zł za 5 m :szok: a 5,2 metra kwadratowego tapety około 160zł :szok: z lekka nas nie stać

wiesz co powierzcnia do tapetowania to jakieś 28 metrów kwadratowych więc około 960zł same tapety do tego tem pasek dekoracyjny więc powyżej 1000zł, a gdzie wykładzina, karnisze sufit i całą reszta, no za drogo jak dla nas, jeszcze koszt przesyłki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

faktycznie niezła kasa :crazy:...

pokój mojej Hanki ma jakieś13 metrów kwadratowych -podłoga...a ściany nie wiem ile mają, bo tam są skosy...:dry:
Mam teścia w stanach, to może go naciągnę na tą tapetę, ale dopiero pod koniec lata...

reklama
Majki pokój to kwadrat ponad 3,5x3,5 więc też koło 13metrów kw. podłoga jedna ściana to okno i drzwi balkonowe, no ale wychodzi tego i tak koło 28 mestró do tapetowania, podejrzewam że gdyby chodziło o samo tapetowanie to pewno bysmy zakupili te tapety
no trudo pozostaje disney i już

Do góry