reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

yes yes yes:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::cool2:
211751569

hmm no dobta nie chcę gafy strzelić ale to jest okropne :dull:

reklama
ja znam żużaczkę dużo mniej od Was, a ten wątek podczytuję z ogromną przyjemnością i powiem szczerze, po obejrzeniu tego cuda na dłuższą chwilę zaniemówiłam:zawstydzona/y:;-):sorry2::shocked2:...

wielka ufff-ka, że to wkręt :laugh2::rofl2::-p:-p

swoją drogą gdzie, komu i do czego takie cuś?:dull:

ja znam żużaczkę dużo mniej od Was, a ten wątek podczytuję z ogromną przyjemnością i powiem szczerze, po obejrzeniu tego cuda na dłuższą chwilę zaniemówiłam:zawstydzona/y:;-):sorry2::shocked2:...

wielka ufff-ka, że to wkręt :laugh2::rofl2::-p:-p

swoją drogą gdzie, komu i do czego takie cuś?:dull:
kochana swego czasu na studiach dawałąm korepetycję i miałąm sporo dzieci ostro nadzianych rodziców, jednych z gustem, innych ojjjjjjjjj ciężko nawet napisac że bez gustu, po prostu koszmar np. meble wiktoriańskie i do tego lampy z ikei te okrągłe z papieru i kolorowe zasłony, czy łązienki z baterią przy wannie srebrną a przy umywalce złotą, oj koszmarki niektóre były

eee... nie podoba się wam?? serio?? takie cudenka......;-)
215141807

212831984

w wersji mini to się raczej nadaje na kolczyki:-p, aczkolwiek jak dla mnie i tak mają za dużo koralików:-p;-);-);-)

a te świeczuszki jakie fikuśne heh:cool:

za to lampa żyrafowa extra:tak::tak:
Nam pokój młodej został na koniec i na razie czerpię od Was inspiracje;-):tak:
Zachwycam się tapetami i główkuje co można wymyślić na 10 m2:nerd:

reklama
e-mamo my mamy koło 13m kw. jak skończymy to powklejam zdjęcia, ale jeszcze nie zaczęliśmy :-) no ale mam nadzieję że szybko pójdzie

Do góry