reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

reklama
My będziemy mieć keramag, vielleroy bosh i koło (wanna) :-)
Co do kolorów, to wybierz tą która bardziej ci się podoba, w sklepach też jest inne oświetlenie i w domu przy innych kafelkach będzie wyglądać jeszcze inaczej. I dlageo my zdecydowaliśmy się na połączenie trzech firm bo rzeczy nie będą obok siebie wiec różnicy w odcienach nie będzie widać. Zresztą niestety wystarczy, że będą robione w innym czasie, przez inne fabryki i już mogą być różnice w odcienach.
To jest zresztą bardzo wazne jak kupuje się kafelki - żeby były z jednej serii. My tego nie przypilnowalismy i kafle do garażu sa z 3 różnych serii i czasami baaardzo się różniły :baffled:

Agata no włąsnie u mnie raczej wszystko bedzie obok siebie,lub w niedalekiej odległości tak wiec kolorek wazny
.A co do płyteczek to mam nauczke z poprzedniej łazienki.że musza byc z jednej serii i jednego pakowacza.Nas gosć co sprzedawał uswiadomił
Tak sobie czytam i oglądam ,podpatruje na różnych forach i chyba sie do tego cersanitu skłaniam, (cenowo nie najdroższe a do tego podoba mi sie) a wanna to jeszcze nie zdecydowana jestem.Wogóle to ja jakos ,do takich spraw bardzo wybredna,musze miec na lux.inni tak do tego nie podchodza.
Kupuja coś co im sie podoba i basta ,a ja to biore wszystkie za i przeciw
i z tym mi niedobrze.Sama jestem na siebie zła.
Gaga a ja jakos tak "koła" wogóle pod uwage nie wziełam..:baffled:Jeszcze troszke pooglądam.Ale dzieki dziewuszki:-)

Bibi - ja miesiąc wybierałam agd, zlew ponad tydzień, tyle samo baterię:sorry2:, ceramika poszła akurat szybko bo z keramagu bardzo mi się podobały wc, wanny wybrali za nas architekci i umywalki też.
My armaturę i całą ceramike kupowliśmy tutaj:
www.aquaarte.pl
Można i warto popatrzeć co mają no i ceny są bardzo niskie :tak:

Mozna powiedzieć że jeden pokój jest skończony, no prawie bo jest bez mebli i jeszcze jedno przekłucie na światła ;-)

No to teraz zaczynam na powaznie brac pod uwage to koło:tak:
w szczególności przypasiła mi ta anty-goofniana powłoka:-DPierwszy raz o czymś takim słysze:-)Ale mnie rozbawiało
po niedzieli ruszam na sklepy:tak: bo ja nic nie kupie dopuki nie dotkne i nie pooglądam.
Oj agata zazdroszcze tych architektów ,ja musze sama z meżowym wszystko zaaranżowac.Mam nadzieję ze efekt koncowy bedzie taki jak zamierzony.

Bibi architekci są może ok, ale nasi mieli dość drogie pomysły:baffled:, często można umówic się na projekt małego pomieszczenia za niedużą kasę :tak::tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry