reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

zuzaczku to ta seria co mi się bardzo podoba
BAWI DECO kinkiet drewniany 220V-60W 5wzorow (214493144) - Aukcje internetowe Allegro
u nas z lampami szaleństwa nie będzie, niestety, mamy nową lampę ale taka "dorosłą" a Majci damy księżyć z Ikei, i może później jakąs taka na stolik przy łóżeczku

ale cudeńka:tak::tak::tak: śliczne!

Dziewczyny, ja nigdy nie miałam w domu tapet, czy one się dają łatwo usunąć w razie czego? czy trzeba później cekolować ściany po kleju? wiecie może?

reklama
e-mamo my własnie dla tego tapetujemy, bo łatwiej usunąć tapety, niż wyszpachlowac podziabane tynki. Oczywiscie zalezy od tapety, ale wiekszość jest taka, że sie rozwarstwia - zrywasz wierzch a resztę zmywasz szorstka gąbka.

e-mamo my własnie dla tego tapetujemy, bo łatwiej usunąć tapety, niż wyszpachlowac podziabane tynki. Oczywiscie zalezy od tapety, ale wiekszość jest taka, że sie rozwarstwia - zrywasz wierzch a resztę zmywasz szorstka gąbka.

Dzięki :tak: będzie mi łatwiej podjąć decyzję o wytapetowaniu pokoju Julki:happy:
A czy takie tapety do dziecięcego pokoju powinny być zmywalne? bo moja ukochała sobie tworzenie obrazów na ścianach i zastanawiam się czy jest sens naklejać jej słonia jak mu od razu 4 nogę dorysuje:-p;-)

hmm no dobta nie chcę gafy strzelić ale to jest okropne :dull:

ja tysz tak pomyślałam ale cicho siedziałam...liczyłam, ze to żart....uffff...;-):-D

a teraz to już serio serio
lampa do pokoju Witka (do komplety do zyrafiej tapety)
deco-jungle-5012.jpg
ale to to zajefajne!!!
Będzie super pasować do tej tapety.
My postawiliśmy na ikeę ale jakbym wcześniej takie cóś fajnego widziała to pewnie też taki wzorek bym wybrała.

A czy takie tapety do dziecięcego pokoju powinny być zmywalne? bo moja ukochała sobie tworzenie obrazów na ścianach i zastanawiam się czy jest sens naklejać jej słonia jak mu od razu 4 nogę dorysuje:-p;-)
Powinny być:-D
Mój Łuki już ma grafiti na tapecie...ale co tam...za parę lat to przecież zniknie.
A powiedz mi które dziecko nie rysuje po ścianach????
Ja rysowałam i moje dzieci też, niestety...:-D

Powinny być:-D
Mój Łuki już ma grafiti na tapecie...ale co tam...za parę lat to przecież zniknie.
A powiedz mi które dziecko nie rysuje po ścianach????
Ja rysowałam i moje dzieci też, niestety...:-D

nom, sie zgadza:tak::tak::tak:
ale żeby tak:szok: i to 2 dni po pomalowaniu salonu na nowy kolor;-):cool:

660d54i.jpg

eeeeeee no Jula pierwsza klasa malarka :-)
e-mamo my zakupiliśmy tapety zmywalne winylowe, ale oprócz tego chcę Majce zrobić miejsce do bazgrania po ścianie i myśle tę częśc jakimś korkiem wyłożyć i na to papie dać, ona raczej jak jej powiem żeby tylko tam bazgrała to usucha, więc spoko

a ja kurcze się wkurzyłam bo te arielki co byłu na allegro to już nie ma :-(

eeeeeee no Jula pierwsza klasa malarka :-)
e-mamo my zakupiliśmy tapety zmywalne winylowe, ale oprócz tego chcę Majce zrobić miejsce do bazgrania po ścianie i myśle tę częśc jakimś korkiem wyłożyć i na to papie dać, ona raczej jak jej powiem żeby tylko tam bazgrała to usucha, więc spoko

a ja kurcze się wkurzyłam bo te arielki co byłu na allegro to już nie ma :-(

Jest taka specjalna czarna farba, która daje powłokę taką jak tablica w szkole i podobno później można ją normalnie zamalować dowolną inną farbą.
Moje łosię kupiło puszkę, ale jakoś nie mam odwagi maznąć ściany na czarno:szok:
Myślę raczej o zrobieniu tablicy z kawałka sklejki. No właśnie, ale mam jeden problem, moje dziecko mnie nie słucha w kwestii malarstwa artystycznego:dull:;-)

reklama
Jest taka specjalna czarna farba, która daje powłokę taką jak tablica w szkole i podobno później można ją normalnie zamalować dowolną inną farbą.
Moje łosię kupiło puszkę, ale jakoś nie mam odwagi maznąć ściany na czarno:szok:
Myślę raczej o zrobieniu tablicy z kawałka sklejki. No właśnie, ale mam jeden problem, moje dziecko mnie nie słucha w kwestii malarstwa artystycznego:dull:;-)
haha to zdecydowany problem
a jak nazywa się ta farba ??

Do góry