reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

żużaczku ja też przez chwilę zamarłam... ale w głębi duszy wierzyłam, że nie zawiesiłabyś czego takiego w salonie:-D:-D:-D

a te żyrafiaste lampy rewelacyjne!!!

e-mamo twoja córa ma prawdziwy talent malarski:-) nie próbuj okiełznać duszy artysty:-):-) a tak na marginesie to cudnej urody ta malarka:-)

Bartek się jeszcze za malowanie ścian nie zabrał, ale porysował mi je samochodami (nad oparciem kanapy, które służy za trasę szybkiego ruchu)..

reklama
haha to zdecydowany problem
a jak nazywa się ta farba ??

To farba Fluggera, ale nie wiem jak się dokładnie nazywa:zawstydzona/y::-p

żużaczku ja też przez chwilę zamarłam... ale w głębi duszy wierzyłam, że nie zawiesiłabyś czego takiego w salonie:-D:-D:-D

prawda? wkręt roku normalnie!:cool2:

e-mamo twoja córa ma prawdziwy talent malarski:-) nie próbuj okiełznać duszy artysty:-):-) a tak na marginesie to cudnej urody ta malarka:-)

Bartek się jeszcze za malowanie ścian nie zabrał, ale porysował mi je samochodami (nad oparciem kanapy, które służy za trasę szybkiego ruchu)..

dziękuję za komplement i uznanie talentu hehe:-p;-);-)
gorzej, bo to były kredki świecowe i próba zmycia spełzła na niczym :sorry:
Jak pytam jej: Julka jak się nazywa Twój obraz?, odpowiada- KOŁKA!!:dull::confused2:

a co powiecie na taki żyrandol do mojej sypialni??
urania-5.jpg

Kochane! Trochę was pozanudzam
Nowa odsłona domku:
Moja pracownia - meble robił mąż Kalinowy
0e697a029256d523med.jpg

pralnia (meble jak wyżej)
3f26df3886842555med.jpg

wanna w łazience chłopaków/gościnnej (wpuszczona - bo akurat wypadła tam różnica poziomów)
d00a545949a52873med.jpg

miejsce na lustro
214fb2b881223d0emed.jpg

nasza sypialnia - podłoga przeszła moje najsmielsze oczekiwania -jest sliczna
bd6c9f9d12d9708cmed.jpg

królestwo Witka - już z podłogą, jeszcze bez tapet
a0b0eb32f95ceef4med.jpg

ostateczna podłoga w korytarzu
a1f99e449a1f4664med.jpg

salon - w rzeczywistosci kolor nie jest taki majtkowy, niemniej rózowy
3618f8c2443b96f8med.jpg

no i całość, juz z balustradą
8a22cae34060e95cmed.jpg

zuzaczku śliczny domek, bardzo ładny, wklejaj zdjęcia, piękne to wszystko jest, bardzo gustowne i mam nadzieję żę jak urządzicie to będzie bez przepychu :-) na razie super

gaga "przepychy" nie lubię, nie gustuję w złotych klamkach i kandelabrach:-D. Ale lubie sielskość i anielskosć. Więc choc baz przepychu to slodko troche będzie:-D:-D

a to kuchnia -
Zmiana%20rozmiaruDSC05253.JPG

Podziwiam za konsekwencję i jednorodność stylu. Z zapartym tchem "śledzę":-p kolejne odsłony. Jestem bardzo, bardzo ciekawa końcowego efektu:tak::tak:
(no i zazdroszczę tej przestrzeni:zawstydzona/y:;-))

Gaga a u Was jak postępy w urządzaniu Majutkowego pokoiku? Pochwalisz się troszkę?;-):-)

zuzaczku no własnie bardzo dobry gust :-) żadnych złoceń bo przyjadę i ci je osikam :-p piękny będziesz miała domek,

e-mamo u nas z racji braku urlopu mego małża, czekamy na kolejny łikendzik, na razie mamy sufit pomalowany, kolorek śliczny, dziś zerwiemy tapety, przestawimy meble, i takie tam, mam nadzieję że po łikendziku już tapety będą to powklejam zdjęcia

reklama
zuzaczku no własnie bardzo dobry gust :-) żadnych złoceń bo przyjadę i ci je osikam :-p piękny będziesz miała domek,

e-mamo u nas z racji braku urlopu mego małża, czekamy na kolejny łikendzik, na razie mamy sufit pomalowany, kolorek śliczny, dziś zerwiemy tapety, przestawimy meble, i takie tam, mam nadzieję że po łikendziku już tapety będą to powklejam zdjęcia

hahhahahhahahhaha:-D:-D:-D:-D i dodam tylko, żadnych czerwonych żyrandoli haha:-p

e-mamo na takim etapie remontowym jesteśmy :-)
74022697zt8.jpg

o kurcze, to u Was poważna "rozpierduszka", ale za to jaki uroczy pomocnik;-):tak::tak::tak:
Trzymam za słowo i czekam na kolejną odsłonę;-):tak:

Do góry