reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

No co za ..... menda społeczna że już tak powiem ,bo się ciśnie na usta o wiele głębsze słowo ,jakby to przy mym mężu było oj biedna ta baba by była,. ona kiedyś też będzie w potrzebie i tak samo jej się los odpłaci .
heh no właśnie, chyba mojego M ze sobą keidyś wezmę, on im nagada i jemu wzrost ciśnienia nie zaszkodzi:D:D
:-D:-D:-D To przy okazji na kawę zapraszam:-)

ok, z mleczkiem, płaska mała łyżeczka cukru proszę i koniecznie pączuś.
ale pączki to może ja przywiozę co?
przez Katowice muszę jechać to może mitaginkę z pączkami wpakuję do fury?:D

reklama
spoko spoko. położną wezmę jakby co to nam porody odbierze. ale trzeba wziąć laptopa żeby potem szybko na bb napisać co i jak:D
ide lezec bo mega skurcz mialam a M sie juz klóci ze mna ze siedze a nie leze!

o, nareszcie pączki trafiły na odpowiedni wątek :-D toć one od zawsze omawiane powinny być na zdrowiu kwietinówek:-D bez nich człowiek jakiś chory;-)

Ostatnia edycja:
A ja to jestem taka dupa, że wolę stać w kolejce niż się kłócić. Wiem, że zawsze w takiej kolejce znajdzie się ktoś, kto zaprotestuje i boję się, że nerwowo nie wytrzymam. Jestem bardzo ugodowa, a jak przekroczy ktoś granicę ( co nie jest takie proste) to nie podaruje :)
W Polsce niestety wiele jest takich osób i o dziwo są to osoby starsze.
Ktoś pyta, co musi się stać, aby to się zmieniło.... Myślę, ze po pierwsze wiele w rękach rodziców, którzy od małego powinni uczulać dziecko na krzywdę i cierpienie innych, uczyć szacunku do innych ludzi i niesienia pomocy słabszym. Na szczęscie nowe pokolenia wg mnie coraz lepiej potrafią się zachować. My Polacy lubimy walczyć o swoje, nawet w takiej sytuacji z ciężarną w kolejce wydaje się niektórym, że ktoś chce nas ,,wydymać" ,,oszukać" ,,ma nas za głupków"...

reklama
Do góry