reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

skorupka lepiej umów się na wizytę do ginekologa,a jak masz ze swoim kontakt telefoniczny to od razu zadzwoń-nie słyszałam o czymś podobnym,ale może to nic takiego-po co masz się stresować. I to nie jest obrzydliwe-to taka sama część ciała jak każda inna-tyle tylko,że nie można tego bagatelizować,a po to jest to forum,żebyś mogła zapytać czy ktoś nie był w podobnej sytuacji.

reklama
nie ja tak nie mam. za to zgaga nie odpuscza i lewe biodro mnie od tygodni boli. Jak kolwiek sie nie uloze jest zle. Dzis plakalam (doslownie!) z bolu tego biodra w nocy...

dziewczyny ratujcie! 'tam' zrobiła mi się dziwna narośl... taki mały "pręcik" na ok. 0,5cm długi. boli przy dotknięciu. jakiś czas temu mi się coś podobnego zrobiło na sutkach, ale mniejsze o wiele i jak by samo odpadło po jakimś czasie i zapomniałam o problemie. ale teraz wątpię, żeby to było normalne :baffled:
macie pomysł co to może być?
wiem, że to brzmi obrzydliwie:zawstydzona/y: ale gdybym nie była zdesperowana i gdzieś coś o tym znalazła, to nie pisałabym o tym...
mi to wygląda na żylaka. Masz to w okolicy sromu czy pochwy? Lepiej pokarz to lekarzowi bo może się powiększać i nawet pęknąć. Możesz podejść do apteki i poprosić czopki na hemoroidy albo tabletki cyklo3forte na żylaki. Dla pocieszenia ja mam właśnie takie badziewie i walczę z nim od kilku tygodni...Ale nie zlekceważ tego! Możesz z tym spokojnie podejść do swojego lekarza w przychodni powinien ci na to coś doradzić.

czy którejś z Was też jest ciągle niedobrze?? już mam dosyć!! :(

mdli i mega zgaga. nawet pepsi już nie pomaga

mi to wygląda na żylaka. Masz to w okolicy sromu czy pochwy? Lepiej pokarz to lekarzowi bo może się powiększać i nawet pęknąć. Możesz podejść do apteki i poprosić czopki na hemoroidy albo tabletki cyklo3forte na żylaki. Dla pocieszenia ja mam właśnie takie badziewie i walczę z nim od kilku tygodni...Ale nie zlekceważ tego! Możesz z tym spokojnie podejść do swojego lekarza w przychodni powinien ci na to coś doradzić.

na wardze sromowej to się zrobiło;/

skorupka mi też sie TO TAM zrobiło. rozmawiałam z lekarzem na ten temat i pisałam juz na kwietniówkach ale powtórze dla Ciebie :) żylak sromu w ciąży nie jest groźny ani dla matki ani dla dziecka ale w trakcie porodu może pęknąć i będzie krew lała i wtedy dodatkowe szycie....

reklama
Do góry