skorupka lepiej umów się na wizytę do ginekologa,a jak masz ze swoim kontakt telefoniczny to od razu zadzwoń-nie słyszałam o czymś podobnym,ale może to nic takiego-po co masz się stresować. I to nie jest obrzydliwe-to taka sama część ciała jak każda inna-tyle tylko,że nie można tego bagatelizować,a po to jest to forum,żebyś mogła zapytać czy ktoś nie był w podobnej sytuacji.
reklama
A
asiunia876
Gość
nie ja tak nie mam. za to zgaga nie odpuscza i lewe biodro mnie od tygodni boli. Jak kolwiek sie nie uloze jest zle. Dzis plakalam (doslownie!) z bolu tego biodra w nocy...
czy którejś z Was też jest ciągle niedobrze?? już mam dosyć!!
próbowałaś żuć korzeń imbiru? pomaga na mdłości
a przy najbliższej wizycie powiedz o tym swojemu lekarzowi, może on coś na to zaradzi...
mi to wygląda na żylaka. Masz to w okolicy sromu czy pochwy? Lepiej pokarz to lekarzowi bo może się powiększać i nawet pęknąć. Możesz podejść do apteki i poprosić czopki na hemoroidy albo tabletki cyklo3forte na żylaki. Dla pocieszenia ja mam właśnie takie badziewie i walczę z nim od kilku tygodni...Ale nie zlekceważ tego! Możesz z tym spokojnie podejść do swojego lekarza w przychodni powinien ci na to coś doradzić.dziewczyny ratujcie! 'tam' zrobiła mi się dziwna narośl... taki mały "pręcik" na ok. 0,5cm długi. boli przy dotknięciu. jakiś czas temu mi się coś podobnego zrobiło na sutkach, ale mniejsze o wiele i jak by samo odpadło po jakimś czasie i zapomniałam o problemie. ale teraz wątpię, żeby to było normalne
macie pomysł co to może być?
wiem, że to brzmi obrzydliwie ale gdybym nie była zdesperowana i gdzieś coś o tym znalazła, to nie pisałabym o tym...
czy którejś z Was też jest ciągle niedobrze?? już mam dosyć!!
mdli i mega zgaga. nawet pepsi już nie pomaga
mi to wygląda na żylaka. Masz to w okolicy sromu czy pochwy? Lepiej pokarz to lekarzowi bo może się powiększać i nawet pęknąć. Możesz podejść do apteki i poprosić czopki na hemoroidy albo tabletki cyklo3forte na żylaki. Dla pocieszenia ja mam właśnie takie badziewie i walczę z nim od kilku tygodni...Ale nie zlekceważ tego! Możesz z tym spokojnie podejść do swojego lekarza w przychodni powinien ci na to coś doradzić.
na wardze sromowej to się zrobiło;/
skorupka mi też sie TO TAM zrobiło. rozmawiałam z lekarzem na ten temat i pisałam juz na kwietniówkach ale powtórze dla Ciebie żylak sromu w ciąży nie jest groźny ani dla matki ani dla dziecka ale w trakcie porodu może pęknąć i będzie krew lała i wtedy dodatkowe szycie....
reklama
Podziel się: