reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

reklama
u nas w rodzinie od pokolen na wszystkie problemy z zoladkiem stosuje sie wyciag z dziurawca. Pomaga na niestrawnosc, bole i wszystko bo mozliwe... No i w ciazy mozesz tez brac. Polecam!

A mnie od mniej więcej tygodnia boli kość ogonowa. Czasem nie mogę siedzieć. Czy tez tak macie? Czy to nacisk na kręgosłup mi się zmienia czy jak? Ciekawam czy to normalne....

Mnie boli kość ogonowa jak się trochę dłużej pochylam do przodu, np jak zamiatam podłogę, zmienia nam się środek ciężkosci i to pewnie przez to

dziewczyny ratujcie! 'tam' zrobiła mi się dziwna narośl... taki mały "pręcik" na ok. 0,5cm długi. boli przy dotknięciu. jakiś czas temu mi się coś podobnego zrobiło na sutkach, ale mniejsze o wiele i jak by samo odpadło po jakimś czasie i zapomniałam o problemie. ale teraz wątpię, żeby to było normalne :baffled:
macie pomysł co to może być?
wiem, że to brzmi obrzydliwie:zawstydzona/y: ale gdybym nie była zdesperowana i gdzieś coś o tym znalazła, to nie pisałabym o tym...

reklama
Do góry