reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszelka chemia w ciąży

ja używałam fissan kupiony w aptece i zero rozstępów jednak już po porodzie tak jak napisała Irlandia pojawiły się na piersiach bo wtedy już nie smarowałam bo uważałam że już nie potrzeba zresztą co chwila karmiłam

reklama
polecam tocoreduct forte (pharmaceris) dr. Irena Eris. Jest on specjalnie stworzony dla kobiet w ciazy i karmiacych. Usuwa istniejace juz rozstepy. Dzieki niemu sa duzo mniej widoczne (ja stosuje go od tyg i naprawde dziala). Kosztuje ok 30 zl. Dostepny tylko w aptekach. Cena warta produktu.

Czesc,
Ja uzywam kosmetykow z Avonu zarowno na rozstepy, jak i na biust i poki co jestem zadowolona. Nic na razie mi sie nie pojawia :) Mam nadzieje, ze tak zostanie.

Witam,
jestem w 4 miesiącu i najwyższa pora przygotować brzuszek, i nie tylko, na duuuuże zmiany. Produktów jest cała masa, Mustela, Matern, Pharmaceris itp, ale które są najlepsze - macie jakiś faworytów?

ja używam pharmaceris na rozstępy i oprocz tego oliwke dla dzieci bambino i to mi narazie wystarcza skóre mam nawilżoną rozstępów brak i żadnych niepokojących zmian skórnych :)

Ojej.Ja uzywalam Wileda. Niewiem czy jest tez w polsce. A pozatym mialam kolki do mazazu by rozruszac skore by byla bardziej gietka. Bo produkty to nie wszystko trzeba tez masowac gniesc itd. ;) Tylko po bokach mialam po jednym malym rozstepie . Skore mialam gladka i nawilzona!

Ja kremow na rozstepy nie uzywam , bo nie wierze w ich dzialanie. Wszelkie balsamy tez odstawialm. jedyne co teraz stosuje to oliwkowe mydlo pod prysznic Ziaji. I jak narazie skore mam w super kondycji, ladnie napieta i rozstepow nie ma. Oby tak do konca pozostalo :-) A jak tfu tfu cos sie pojawi to wtedy poratuje sie mascia contratubex.

reklama
Właśnie zapisałam się na warsztaty dotyczące pielęgnacji ciała w ciąży - jak dowiem się czegoś ciekawego to podzielę się informacjami.

Do góry