ja używałam fissan kupiony w aptece i zero rozstępów jednak już po porodzie tak jak napisała Irlandia pojawiły się na piersiach bo wtedy już nie smarowałam bo uważałam że już nie potrzeba zresztą co chwila karmiłam
reklama
polecam tocoreduct forte (pharmaceris) dr. Irena Eris. Jest on specjalnie stworzony dla kobiet w ciazy i karmiacych. Usuwa istniejace juz rozstepy. Dzieki niemu sa duzo mniej widoczne (ja stosuje go od tyg i naprawde dziala). Kosztuje ok 30 zl. Dostepny tylko w aptekach. Cena warta produktu.
M
mala78963
Gość
Czesc,
Ja uzywam kosmetykow z Avonu zarowno na rozstepy, jak i na biust i poki co jestem zadowolona. Nic na razie mi sie nie pojawia Mam nadzieje, ze tak zostanie.
Ja uzywam kosmetykow z Avonu zarowno na rozstepy, jak i na biust i poki co jestem zadowolona. Nic na razie mi sie nie pojawia Mam nadzieje, ze tak zostanie.
Ojej.Ja uzywalam Wileda. Niewiem czy jest tez w polsce. A pozatym mialam kolki do mazazu by rozruszac skore by byla bardziej gietka. Bo produkty to nie wszystko trzeba tez masowac gniesc itd. Tylko po bokach mialam po jednym malym rozstepie . Skore mialam gladka i nawilzona!
Katarina2308
Fanka BB :)
Ja używam oliwki z rumiankiem w żelu Johnson's Baby i kremu Fissan na rozstępy
Ja kremow na rozstepy nie uzywam , bo nie wierze w ich dzialanie. Wszelkie balsamy tez odstawialm. jedyne co teraz stosuje to oliwkowe mydlo pod prysznic Ziaji. I jak narazie skore mam w super kondycji, ladnie napieta i rozstepow nie ma. Oby tak do konca pozostalo :-) A jak tfu tfu cos sie pojawi to wtedy poratuje sie mascia contratubex.
reklama