reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

u nas tez leje od nocy, pogoda jakas jesienna, ponuro jak nie wiem.
Jutro nareszcie wizyta! oby tylko M odebral mi wyniki ze szpitala
a wogole to dzis mam nawrot zawrotow glowy i piersi znow bola, o zgadze nawet nie wspominam...
co sie dzieje z Zyciowa i Czarnuszka?

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Nie wiem gdzie sie dziewczyny popodziewaly. Wiki, Dzwoneczek, Dora...
Ja sie ciesze z tej jesiennej pogody, bo mozna troche odetchnac. Zaraz idziemy z Radkiem poszukac wkladek do butow dla M. :-]

Adrianka [emoji307] 28 tc

Hejka ;)
U mnie tez leje i do tego ściana mi przecieka pod parapetem i chyba muszę to zgłosić do spółdzielni ;/
W nocy chyba z 8 razy się budziłam i dlatego w dzień chodzę nieprzytomna ;/
Pamiętacie jak wam pisałam o reklamacji do biedronki? Dzisiaj dostałam od nich paczkę w ramach przeprosin ;)
Mam jogurtów na tydzień hihi ;)
Trzeba zaraz się podnieść z łóżka, ogarnąć i na jakieś zakupy iść bo na obiad nic w domu nie ma a w tą pogodę to tak mi się nie chcę że masakra ;p

Hej dziewczyny. U mnie pogoda do d. Dopiero wstalam. Zawsze jak sie przekrecam z boku na bok to sie budze.

Ola współczuje Ci kochana, moze jak spac nie mozesz to filmy ogladaj. Ja Ci moge polecic serial romantyczno komediowy Sezon na milosc.

India tez mialam taki okres ze o 5 budzialam sie wyspana. A Ty to chyba przyzwyczajona, bo do pracy tak wstawalas.

Ola gdzies znikla tez, Nadziejka tak samo.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Masakra dobrze ze jutro wizyta boli mnie brzuch jak na @ i kregosłup oj plakac mi sie chce. Na apce juz tylko 59 dni do godziny zero.
Jak mi P napisal mamusiu to az dreszczy dostalam.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Hej kochane mamuśki. Wlasciwie to chyba same mamusie zostaly Zaglądam do Was. Nic nie piszę bo u mnie nic w tych kwestiach się nie dzieje. Ale czytam o listach zakupowych i dolegliwościach bo mam nadzieję że kiedyś ta wiedza mi się przyda. Pozdrawiam

Witajcie księżniczki. Mój J wkoncu poszedł do pract i będę miała więcej czasu dla Was. Bo jak był na L4 to ciągle gdzieś jeździliśmy , to klientki i wgl. A teraz spokojniej troszkę. Plamienia mam nadal niestety. Zrobiłam test nawet trzy dni temu i negatywny ale to zaraz po owu było. Ale na wszelki wypadek zrobiłam. Kuje mnie ciągle w podbrzuszu. Pójdę do mojej gin bo wtedy co byłam dała mi tą luteine ja nie wykupilam recepty bo mialam w domu a sie okazało że za mało no i recepta mi sie przeterminowala. Ale mam znajomego co pracuje w aptece to może mi da. Ale do lekarza tez chyba muszę iść.
Boje sie że to przez to ze schudłam tyle Kg. Mam obecnie bmi 18 a to niedowaga

reklama
Do góry