reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
36+6
1469114704676.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469114704676.jpg
    1469114704676.jpg
    86,9 KB · Wyświetleń: 177
Beta z wczoraj 503 ( w pon. 1235). Jak lekarz robil usg to powiedzial zebym mu przypomniala ktory to tydzien a ja ze 6. A on na to ze napewno nie bo teraz od podzialu to sie liczy na nowo. [emoji15][emoji15] nic juz nie rozumiem [emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol. Ci lekarze to tłumacza jakby każdy z nas był lekarzem i znal lekarskie zwroty.

A ja wróciłam od tej Pani doktor i ....
Ona nie wiem na którym etapie jest mój cykl. A @ powinna być wczoraj. Zrobiła usg i powiedziała ze w jajnikach mam po kilka aktywnych pęcherzyków ale nie widzi tego dojrzewajacego. Mówi ze wszystkie jakby gotowe ale same nie wiedzą co robić. Dała skierowania na badania bo powiedziała ze to napewno od mojego schudniecia i zmiany metabolizmu. Powiedziała ze wygląda jej to na nadczynnoc tarczycy. Także jutro idę na krew i będę sie umawiać do Niej bo wyniki przyjdą do niej do gabinetu. Wtedy będziemy myśleć co dalej działamy. Można??? Można. Konkretna doktorka bardzo. Zabrała się poważnie za mój problem. Tylko zastanawia mnie czy nie może byc tak ze mam zaplodnione jajo, którego nie widac na usg jeszcze a peknietego już też nie widać??? Chyba sie nie znam na tym. Bo ona nie wiem w jakim jestem etapie cyklu

No u nas ten laktator eklektyczny z apteki to 1200€ ale wypożyczają na ubezpieczenie nic sie nie płaci .
Ja juz po wizycie , wszystko jest ok , szyjka wysoko i zamknięta , mówiłam o tych skurczach braxtona za ciagle mam ze 20 dziennie mówi ze to normalne ze odpoczywać , i jeśli nie sa jakieś tragiczne bóle to nic takiego . We wtorek mam wizytę w szpitalu z położna i anastazjologiem i tyle . [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
I moj bęben z wczoraj [emoji3][emoji38]
1469118437-ut4lt3.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Ostatnia edycja:
Ola, super fotka :-)

Dzol, ja nie wiem, nie znam sie na tym, ale wartosc bety mocno.spadla. Nie wiem natomiast jak to jest jak sie liczy od nowa przy podziale... :-(

Adrianka [emoji307] 29 tc

Jak dla mnie beta nie ma prawa spaść.
Powinna cały czas rosnąć .
Najlepiej jutro jeszcze raz powtórzyć jak mówił ze inaczej się liczy przy podziale nie wiem o co chodzi juz powinno byc widać zarodka i serduszko .
Albo chociaż zarodka

Czarnuszka no pęcherzyk czasemt jest widoczny dopiero w 5 tyg.
A u Ciebie byłby 4 jak liczysz z @
A może w ogóle owu nie ma przez to ze tak masz pokrecone dlatego nie widać tego pecherzyka dominujacego
Albo owu się przesunela.
Moze by juz coś zobaczyła po macicy
Zrob sobie test:)
Ja na Twoim miejscu bym nie liczyła @ co do dnia bo nie mialas ostatnio regularnie przecież
Ale dobrze ze trafiłaś na fajna doktor zrób tsh jutro i będziesz działać dalej:*
Kulka ale brzusio duuzy:p ja swój jutro wrzucę.
OlaMagda tez duzy ale zgrabny:)
Nie masz rozstepow czy na zdj nie widać? :)

Ostatnia edycja:
Kulcia to juz rzeczywiscie kulcia:) az chce sie poglaskac taki brzucholek.

Olamagda to dobrze ze z szyjka ok, jeszcze mamy troszke czasu. Ostatnie usg masz w sierpniu??
Widze ze pepek taki jak moj;)

Czarnuszka no i super. Wreszcie wiadomo co robic. Zbadaj sobie jutro tez prolaktyne kochana.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Ta Pani doktor sama wyslala skierowanie do laboratorium z tej przychodni a akurat jest kolo mojego domu. Nawet dokładnie nie wiem jakie badania zleciła. Bo mi nie powiedziała a karty informacyjnej nie dostałam. Ale grunt ze coś robi i działa. Sprawdza od tego co powinna czyli badań.

reklama
Ja to lakrator zostawiam na koniec[emoji14]w szpitalu mają na bank i jakby co to mój będzie szukał i kupował. .. przy Marysi miałam jakiś najtańszy i tandetny ogólnie[emoji14]użyłam go może trzy razy... wiec żadna strata... nie chce wydawać kasy żeby leżał a ta 100zawsze się przyda na coś innego ;)
jejku jaka ja śnieta chodzę dzisiaj... nie wiem o co chodzi w ogóle. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Ja wydalam z 300 zl i raz próbował am i dupA maly wcale.nie uznaWAL smoczkow itp

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry