reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
ewi- ja palmersa całą ciąże i dupa rozstępy są:szok::szok:
a już obczajałam na allegro, a tu jak ze wszystkim na jednych działa na innych nie... teraz kupiłam w markecie takie z tańszych balsamów na rozstepy i cellulit chyba marki Perfecta, grzeje to strasznie po posmarowaniu a czy działa to się okaże...

patik, jeszcze gorszy jest ten co ziębi :p

a ja mam mega rozstępy po rossmanowym balsamie... pamiętajcie, żeby nie wystawiać rozstępów na słońce puki całkiem nie zblędną

Zbieram się na siłownię ;)

Pinka jak widać nie na wszystkich działa buuu... Ja już mam kupione i dla mnie ok;)

ale Wam zazdroszczę tych chęci i zapału........u mnie zapał zgasł po tej skręconej nodze....poza tym strasznie nienawidzę warzyw a do owoców to musiałabym je dostać pod nos żeby zjeść. Wiem jestem trochę nie halo.....:-(
Waga 74kg przed 66kg
Pas 82cm przed 70cm
no i deprecha bo na lato w nic sie nie zmieszcze......

koncia a gdzie ja miałabym mojego flaka w rozstępy wystawiać??? nasz żywopłot to na razie niskie badylki wystające z ziemii-sąsiadów w bikini straszyć nie będę:no:
Milutek to co Ty jesz kochana? a może lajtowo coś zaczniesz, zeby nogi nie przeciążać? moja siostra mi dzisiaj zalecała hulaj hop:-)

no to moze i ja sie dolacze ;-)
waga sprzed ciazy - 55 kg waga obecna - 61 kg wiec do zrzucenia mam 6 kg, glownie w nogach i brzuszku bo jelly belly nadal mam niestety... i cellulilit jak z uk do polski:baffled:
mialam juz dzis brzuszki zaczac ale jakos nie wyszlo ... jutro sie postaram byle tylko chipsy i slodkosci ograniczyc;-)

reklama
u mnie wczoraj dzień bz słodkiego cud jakiś ahaha ;-)

po wczoajszych ćwiczeniach ja narazie nic mnie nie boli oby tak dalej:tak: mąz miał niezły ubaw:-D:-D teraz jem sniadanko:tak::tak:

Do góry