reklama
patik80
Fanka BB :)
a już obczajałam na allegro, a tu jak ze wszystkim na jednych działa na innych nie... teraz kupiłam w markecie takie z tańszych balsamów na rozstepy i cellulit chyba marki Perfecta, grzeje to strasznie po posmarowaniu a czy działa to się okaże...ewi- ja palmersa całą ciąże i dupa rozstępy są
K
koncia
Gość
patik, jeszcze gorszy jest ten co ziębi
a ja mam mega rozstępy po rossmanowym balsamie... pamiętajcie, żeby nie wystawiać rozstępów na słońce puki całkiem nie zblędną
Zbieram się na siłownię
a ja mam mega rozstępy po rossmanowym balsamie... pamiętajcie, żeby nie wystawiać rozstępów na słońce puki całkiem nie zblędną
Zbieram się na siłownię
ale Wam zazdroszczę tych chęci i zapału........u mnie zapał zgasł po tej skręconej nodze....poza tym strasznie nienawidzę warzyw a do owoców to musiałabym je dostać pod nos żeby zjeść. Wiem jestem trochę nie halo.....:-(
Waga 74kg przed 66kg
Pas 82cm przed 70cm
no i deprecha bo na lato w nic sie nie zmieszcze......
Waga 74kg przed 66kg
Pas 82cm przed 70cm
no i deprecha bo na lato w nic sie nie zmieszcze......
patik80
koncia a gdzie ja miałabym mojego flaka w rozstępy wystawiać??? nasz żywopłot to na razie niskie badylki wystające z ziemii-sąsiadów w bikini straszyć nie będę
Milutek to co Ty jesz kochana? a może lajtowo coś zaczniesz, zeby nogi nie przeciążać? moja siostra mi dzisiaj zalecała hulaj hop:-)
Milutek to co Ty jesz kochana? a może lajtowo coś zaczniesz, zeby nogi nie przeciążać? moja siostra mi dzisiaj zalecała hulaj hop:-)
buziaczek1
no to moze i ja sie dolacze ;-)
waga sprzed ciazy - 55 kg waga obecna - 61 kg wiec do zrzucenia mam 6 kg, glownie w nogach i brzuszku bo jelly belly nadal mam niestety... i cellulilit jak z uk do polski
mialam juz dzis brzuszki zaczac ale jakos nie wyszlo ... jutro sie postaram byle tylko chipsy i slodkosci ograniczyc;-)
waga sprzed ciazy - 55 kg waga obecna - 61 kg wiec do zrzucenia mam 6 kg, glownie w nogach i brzuszku bo jelly belly nadal mam niestety... i cellulilit jak z uk do polski
mialam juz dzis brzuszki zaczac ale jakos nie wyszlo ... jutro sie postaram byle tylko chipsy i slodkosci ograniczyc;-)
futrzakowa
yea! to ja!
czemu nie wystawia się rozstępów które nie zbledły na słońce?
reklama
Podziel się: