reklama
Zapisuje sie do klubu :-) musze cos ze soba zrobic bo jak narazie zjadam slodycze jak powietrze :-(
Obecnie: cel:
pas 94cm - kiedys byl 65 wiec jak bedzie 70 to super
biodra 103cm - 100cm ( tak bylo zawsze)
waga 71kg - tak do 58kg
Duzo do zrobienia a co chce to schudnac i pozbyc sie brzuszka po tych 2-ch ciazach.
Od juterka : brzuszki
Obecnie: cel:
pas 94cm - kiedys byl 65 wiec jak bedzie 70 to super
biodra 103cm - 100cm ( tak bylo zawsze)
waga 71kg - tak do 58kg
Duzo do zrobienia a co chce to schudnac i pozbyc sie brzuszka po tych 2-ch ciazach.
Od juterka : brzuszki
Hej, to może i ja się do was przyłączę. Od dziś zacznę ćwiczyć i koniec z biszkoptami (tylko dokończę tą paczkę co została, po co mają się zmarnować )
Mój cel to:
zmieścić się w ubrania z przed ciąży (na razie nadal w ciążówkach śmigam)
pas z 88cm do 70cm lub mniej
biodra z 100cm do 94 cm
a z biustem nic nie zrobię bo karmiąc i tak W żadną bluzkę nie wchodzę z moim 75G ale jakby spadło do 70I to bym nie marudziła
a więc do dzieła hula hop do ręki i kręcimy
Mój cel to:
zmieścić się w ubrania z przed ciąży (na razie nadal w ciążówkach śmigam)
pas z 88cm do 70cm lub mniej
biodra z 100cm do 94 cm
a z biustem nic nie zrobię bo karmiąc i tak W żadną bluzkę nie wchodzę z moim 75G ale jakby spadło do 70I to bym nie marudziła
a więc do dzieła hula hop do ręki i kręcimy
K
koncia
Gość
no tanie nie jest ale naprawdę pomaga ja stosowałam je 2 mc arozstepy miałam masakryczne
Na ile opakowanie starcza?
Laski, które mają już dzieci. Czy biodra wrócą do poprzedniego stanu? Bo ja miałam przed ciążą 90 w biodrach,a teraz ponad 100, jakaś masakra normalnie
koncia - to zalezy ile masz tych rozstępów tzn na jakiej powierzchni ciała powiem ci tak ja miałam na całych posladkach i udach i 50 ml kolagenu sliver starczyło mi na 3 tygodnie przy smarowaniu raz dziennie
mi jak sie biodra troszkę rozeszły to juz nie wróciły do poprzedniego stanu teraz juz mi wogóle sie rozlazły ze z 8 wchodzę w 10 a nawet 12
mi jak sie biodra troszkę rozeszły to juz nie wróciły do poprzedniego stanu teraz juz mi wogóle sie rozlazły ze z 8 wchodzę w 10 a nawet 12
Ostatnia edycja:
Mi sie biodra nie rozeszły ani w pierwszej ani w drugiej ciąży, chodzę w swoich jensach sprzed ciąży
szczęściara!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny znalazłam fajną firmę z kosmetykami;-) A.T.W czytałam opinie o tych kosmetychach i w wiekszośći są pozytywne i ceny nie sa aż tak wysokie chyba sie skuszę na kilka kosmetyków....
A.T.W. Products :: Witamy A.T.W. Products, producent kosmetyków naturalnych, również dla alergików
dziewczyny jak wam idzie???????????
ja własnie mam mega ochotę na coś słodkiego buuuuuuuu mężowi listę zrobiłam na warzywa i owoce plus ciemne pieczywko i twaróg
cwiczenia zaczynam po poludniu jak zjem obiadek co go spalę bo teraz nie mam siły ehhh
ja własnie mam mega ochotę na coś słodkiego buuuuuuuu mężowi listę zrobiłam na warzywa i owoce plus ciemne pieczywko i twaróg
cwiczenia zaczynam po poludniu jak zjem obiadek co go spalę bo teraz nie mam siły ehhh
patik80
Fanka BB :)
Pinka mój właśnie niedawno wrócił z zakupów mam pomidory ogórki zielone sałate marchewki ciemne i chrupkie pieczywo a w tej chwili zajadam 3 marchewkę;-) gorzej z gimnatyką, bo oprócz wciągania brzucha jeszcze nic nie zrobiłam, ale do końca dnia mam nadzieje że troche kalorii spalę;-)
no i sie zmierzyłam, fotke później zrobie, bo emek rynny zakłada i nie będe mu głowy zawrac, a więc:
pas - 88cm
biust-106
pod biustem 89
talia (a raczej jej brak) 88 cm, plus mega fałd pod pasem wynoszący w obwodzie 100cm
wszystkim życzę powodzenia i szybkich efektów!
no i sie zmierzyłam, fotke później zrobie, bo emek rynny zakłada i nie będe mu głowy zawrac, a więc:
pas - 88cm
biust-106
pod biustem 89
talia (a raczej jej brak) 88 cm, plus mega fałd pod pasem wynoszący w obwodzie 100cm
wszystkim życzę powodzenia i szybkich efektów!
reklama
Ewi82
Fanka BB :)
He, he jakie poważne zamiary macie ja narazie zrzuciłam po ciąży 16 kilo i mam zamiar zrzucić jeszcze conajmniej 10 ale to jeszcze dużo przedemną!!!
Ja osobiście na uda, pośladki, biodra polecam rower. Najlepsze efekty widać po rowerku poziomym ale takie to tylko na siłowni. Chyba ze ktos ma prywatny w domku.
Tak jak Koncia pisała trening cardio jest dla nas w tym momencie bardzo dobry. Rower, bieżnia, orbitrek. Wszystko w odpowiedniej ilości i bez przesady. Z siłowymi cwiczeniami bym się wstrzymała a jeśli już to jakieś delikatne bo jednak po tylu miesiacach oszczędzania sie organizm jest jeszcze osłabiony i wymaga powolnego wprowadzenia.
Hars poleciła mi na rozstępy kosmetyki Palmers (można zamówić na allegro i są stosunkowo nie drogie) i ja po 2 tygodniach stosowania widzę efekty. Zrobiły sie bledsze i bardziej wygładzone. Mam zamiar postosować kilka miesięcy wiec zobaczymy jakie będą efekty
Ja osobiście na uda, pośladki, biodra polecam rower. Najlepsze efekty widać po rowerku poziomym ale takie to tylko na siłowni. Chyba ze ktos ma prywatny w domku.
Tak jak Koncia pisała trening cardio jest dla nas w tym momencie bardzo dobry. Rower, bieżnia, orbitrek. Wszystko w odpowiedniej ilości i bez przesady. Z siłowymi cwiczeniami bym się wstrzymała a jeśli już to jakieś delikatne bo jednak po tylu miesiacach oszczędzania sie organizm jest jeszcze osłabiony i wymaga powolnego wprowadzenia.
Hars poleciła mi na rozstępy kosmetyki Palmers (można zamówić na allegro i są stosunkowo nie drogie) i ja po 2 tygodniach stosowania widzę efekty. Zrobiły sie bledsze i bardziej wygładzone. Mam zamiar postosować kilka miesięcy wiec zobaczymy jakie będą efekty
Podziel się: