reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
ja tak samo:-D ale jak zobaczę efekty dziewczyn, to pewnie wpadnę w wielką zazdrość i sama się zmobilizuję:-D a na razie wcinam ciasteczko:-p

hehe:-) u mnie też pewnie tak będzie:-) ale dziewczyny! co by nie było trzymam za was mocno kciuki! zdawajcie relację z każdego dnia co robiłyście i jadłyście! wspieram was z całych sił!

Ja z mojej wagi jestem zadowolona, bo jak narazie mam pół kilo mniej niż przed ciążą, czyli 51,5 kg, ale co z tego jak na brzuchu galareta:wściekła/y:

Mój cel to ujędrnić brzuszek, jak narazie zaczęłam od 15 brzuszków + 10 skośnych na każdą stronę + 20 razy nożyce poziome, oprócz tego masaż szorstką gąbką przynajmniej 2 razy w tygodniu i codziennie balsam ujędrniający na brzuszek
To wszystko stosuję od ponad tygodnia i juz widze małe efekty :tak: mam nadzieje, ze sie nie zniechęcę za szybko:confused2:

Ja wystartowałam wczoraj 9 maja 2011
Potrzebuję cudu!
Waga: 75kg Cel: 60kg
Jakie wymiary osiągnę, takie będą, na razie pozbywam się tłuszczu, potem pomyślę co dalej. Mam więcej roboty niż inne, więc muszę się spiąć ;-)
Talia 83, brzuch 93, biodra 107 :baffled:

Na razie trening cardio w siłowni i balsam ujędrniający brzuch i piersi. Na więcej nie mam siły :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wychodzę zawsze z założenia, że robiąc cokolwiek, nawet bardzo malutko to więcej niż nic i tego się trzymam, tak więc małymi kroczkami, ale w koncu osiągniemy swój cel :tak:

ja ważę 78/79; celem jest zejść do 65-70; przed ciążą ważyłam 80.
mi oczywiście również zależy na pozbyciu się sflaczałego brzusia...ale także muszę odzyskać moc w rękach i nogach bo czuję się b słaba. Przed ciążą "trenowałam" krav magę ale chyba jeszcze za szybko na takie ekstremalne wyczyny:-)

w ogóle tak jak przez cały czas utrzymywałam że na brzuchu nie zrobiły mi się rozstępy... to ostatnio przyglądając się bacznie mojemu brzusiowi zobaczyłam że je mam! :wściekła/y: tylko że w dolnej partii brzucha, że z góry nic nie widziałam ...a w lustrze to ja nigdy na siebie za długo nie patrzę:-)

jakich kremów ujędrniających i na rozstępy używacie? :-)

reklama
Do góry