futrzakowa
yea! to ja!
jak boli to nie ma co przeciążać...wszystko powolutku i będzie dobrze! Ja akurat brzuch zawsze miałam silny i często ćwiczony ... więc teraz jest mi łatwiej ... za to ręce i nogi słabiutkie na maksa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
futrzak, bo jak wystawisz na słońce, to będą potem bardziej widoczne tak samo jak blizny. I ja też jestem grubokoścista, podobno po mnie nie widać tych 75kg... a jak ważyłam 60 to byłam niby koścista (bzdury ;p)... A mi sie tak podobało
Pinka, udało ci się na tej stronie ATW zarejestrować? Bo mi nie, a chcilam cos kupic...
no wlasnie te 2 chce
A ja się wczoraj najadłam naleśników a teraz jem pierogi i taka moja dieta. Pewnia jak pojadę kupować sukienkę to będzie płacz i potem wielkie odchudzanie przez 3 dni! hahaha