reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

jak boli to nie ma co przeciążać...wszystko powolutku i będzie dobrze! Ja akurat brzuch zawsze miałam silny i często ćwiczony ... więc teraz jest mi łatwiej ... za to ręce i nogi słabiutkie na maksa...

reklama
futrzak, bo jak wystawisz na słońce, to będą potem bardziej widoczne tak samo jak blizny. I ja też jestem grubokoścista, podobno po mnie nie widać tych 75kg... a jak ważyłam 60 to byłam niby koścista (bzdury ;p)... A mi sie tak podobało :D

Pinka, udało ci się na tej stronie ATW zarejestrować? Bo mi nie, a chcilam cos kupic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
futrzak, bo jak wystawisz na słońce, to będą potem bardziej widoczne tak samo jak blizny. I ja też jestem grubokoścista, podobno po mnie nie widać tych 75kg... a jak ważyłam 60 to byłam niby koścista (bzdury ;p)... A mi sie tak podobało :D

Pinka, udało ci się na tej stronie ATW zarejestrować? Bo mi nie, a chcilam cos kupic...

ja jak ważyłam 60 to wyglądałam na 50:-) zresztą chyba faktycznie tak było bo miałam koleżankę która była tego wzrostu co ja, ważyła o 10kg mniej i nosiłyśmy ubrania tego samego rozmiaru...ale to było kiedyś:-) teraz to już chcę chociaż zejść do 70:-D albo nieważne jaka waga ale miło by było założyć ciuchy rozmiaru 38 :-D

a co z tych kosmetyków ATW chcesz kupić? ja dostałam kilka kosmetyków tej firmy na babyshower ... i tak jak z kremu do biustu jestem bardzo zadowolona tak z kremu na cellulit i rozstępy w ogóle...

a jednak weszłam dziś rano na wage nie mogłam sie powstrzymac:zawstydzona/y: 1,6 kg na minusie:tak: wiem ze na poczatku to woda a nie tluszczyk ubywa, ale zawsze to jakis powód do radości zacheta do dalszej pracy nad soba:-)

patik jak to zrobias... super gratki

No ja przedwczoraj zrobilam 30 brzuszkow i od wczoraj choruje na bol brzucha.... boli mnie nad blizna wiec narazie roszke zwolnie - wkoncu mialam juz 2 cesarki ....

A ja się wczoraj najadłam naleśników a teraz jem pierogi i taka moja dieta. Pewnia jak pojadę kupować sukienkę to będzie płacz i potem wielkie odchudzanie przez 3 dni! hahaha

A ja się wczoraj najadłam naleśników a teraz jem pierogi i taka moja dieta. Pewnia jak pojadę kupować sukienkę to będzie płacz i potem wielkie odchudzanie przez 3 dni! hahaha

ja nie bede nic kupowac muszę zmiescic sie w to co mam:tak: a te nasze diety to przeciez nie ma byc głodówka wiec najwyzej na kolacje zjedz cos lekkiego...najgorzej przeciez jest zupełnie zrezygnowac...

reklama
a ja kupiłam dziś tanie balsamy na biust, rostępy i cellulit perfecta i lirene. Są tanie i zawsze na mnie działały, to po co mam przepłacać ;)

Ewi, moim zdaniem najlepsza dieta, to taka, w której jest miejsce na wszystko, nawet na przyjemności. Po prostu załóż sobie, że 5 dni w tygodniu będziesz jadła zdrowo, a jak przyjdzie ochota na coś tuczącego, to pozwól sobie maksymalnie 2x w tygodniu. Każda przyjemność smakuje wtedy o 10x lepiej niż codzienne podjadanie! :) najgorzej wpaść w taki ciąg i codziennie zaspokajać swoje zachcianki, wtedy to ani nie jest przyjemne i do tego tuczy. A przy tej metodzie masz czyste sumienie i jesteś zadowolona, bo nie musisz niczego sobie odmawiać. Po prostu czekasz do tego dnia, który będzie przeznaczony na uczty i nie możesz się doczekać :D

Do góry