reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

i ja musze wziasc sie za cwiczenie bo w pierwszym miesiacu schudlam za to w drugim widze ze brzuch i urosl bo zaczelam jesc wiecej rzeczy typu slodycze :(

Futrzak ja wchodze w spodnie sprzed ciazy ledwo ale daje rade:D

haha...u mnie podobnie...od kąd obczaiłam że wszystko mogę jeść...:-D a że siedzenie w domu nie służy ograniczeniom ze słodyczami... :-D więc juz na pewno nie zrzucę więcej od samej diety:-)

reklama
Hej Dziewczynki -laseczki :-) Jak tak czytam jakie macie problemy z tymi kilogramami to Wam normalnie ZAZDROSZCZE !!! -tak dobrze napisałam że zazdroszcze tej wagi i tych kg.
Waże 1 kg mniej niż przed ciążą -ale to jest kropla w morzu:-(-za to jestem szczęśliwa że jednak mniej a nie więcej .Nawet nie będę pisać ile ważę bo taki obciach że szok - nawet mój m. nie wie ile- jak chce zobaczyć to ja schodzę z wagi ale obecnie trochę założyłam sobie dietkę MŻ i 0 słodyczy-nie wiem ile tak wytrzymam ale chcę i widzę że m też chce-niby nic nie mówi -no ale ......
Widzę że też narzekacie na pogodę -mnie ona rozwaliła normalnie -jest takie zimno że porażka,ja w dodatku przeziębiona z tych zmian że raz gorąco a raz zimno-a taka byłam napalona na spacerki z wózkiem :tak:
Pozdrawiam Was kochane i życzę udanego zbijania kilogramów !:-)

Zapraszam wszystkie mamuśki które chca poprawić swoją figurkę pozbyć sie kilogramów i zbędnych fałdek..............do wspólnego odchudzania!!!

Ja i patki :jestesmy juz pierwsze;-)

kazda z nas niech napisze jaki ma cel do osiągnięcia......... mozemy wymieniac sie kremami dietami itp..... które pomogą nam osiagnąc wymarzony cel....

Ostatnia edycja:
a więc ja pierwsza:

1)pozbyć sie 10 cm w pasie obecnie mam 94 cm w pasie......
2) uelastycznić i podnieść biust
3) pozbuc sie rozstępów i ujędrnic ciało
4) waga 57 spasć do 55kg

Ostatnia edycja:
moje cele:
1. waga 65kg obecnie 72
2. ujędrnić brzuch i pozbyć się flaczka!

a więc powodzenia:-) start środa 11.05.2011:tak:

aaaaaa patki zrób sobie zdjecie w ciuchach obcisłych i jasnych ja tez zrobie i potem po 2 tygodniach sprawdzimy róznice;-))) w naszych figurach...

Dobra!! To ja startuję z Wami w środę :* Zmobilizowałyście mnie!!
Zacznę od tych ćwiczeń, które można robić z dzieckiem :D Wydrukuję sobie i powieszę na lodówkę!!

Moje cele:
- waga 52-53 (teraz 57-58)
- pas poniżej 80 (teraz 88)
- wzmocnić mięśnie nóg, pośladków i brzuszka
- pić więcej wody i soków zamiast pepsi :/

Koleżanki znajoma poleca hoola-hop z takimi ołowianymi kulkami od środka obręczy, w ciągu miesiąca zeszło jej 6cm w talii, ale za to ma siniaki od tego wynalazku, więc nie wiem czy wskazane dla nas, szczególnie dla tych po cc :/

reklama
dobra tez się zgłaszam. może nie mam duzo do zrzucenia ale musze popracować nad brzuchem i biustem

Start:
waga 56 kg
talia: 74 cm

Cele:
waga: 53-54 kg
talia: 66-68 cm

Zaczynam ostro ćwiczyć od dziś i szlaban na biszkopty

Do góry