reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
Ja już 3 dzień ćwiczę i staram się nie jeść słodyczy, ale jest ciężko i jak wychodzimy na spacer to zabieram wózek mojemu eMkowi,tak żebym miała troszkę obciążenia i staram się szybko chodzić z wózeczkiem.

Hej dziewczyny, widzę że ostro dajecie :-) Ja co prawde jeszcze z ciążą chodzę ale już pomału zaczynam planować jak zgubię zbędne kilogramy a powiem, że do zrzucenia będę miała jakieś 20. Będę biegać wieczorami i ćwiczyć w domowym zaciszu, jeśli to nie pomoże jestem nawet gotowa zapisać sie na jakiś fitness......:rofl2: Jestem tylko ciekawa jak mi pójdzie. Co do rozstępów po ciąży i braku jędrności skóry polecam kremy z serii MUSTELA. Dla mnie rewelacja. Puki co używam tylko jednego "przeciw rozstępom" bo jak już wspominałam jeszcze noszę w sobie dzieciątko (końcówka ciązy) i nie mam ani jednej najmniejszej kreseczki na brzuszku. Po porodzie zamierzam używać żelu ujędrniającego z tej samej firmy ale podkreślam PO PORODZIE! Do tego mam kremy na piersi, które również ujędrniają. Jezeli ćwiczycie a nie ma to żadnych rezultatów to polecam ćwiczenia Pani J. Fonda oraz dietę Kopenhaską (ale karmiące nie mogą jej stosować)
Pozdrawiam i życzę wytrwałości w ćwiczeniach ;-)

jak się nie umie wykonywać ćwiczeń z 6 Weidera, to można sobie krzywdę zrobić. Ja sobie rozwaliłam kręgosłup na 2 tygodnie, bo nie umiałam ich odpowiednio wykonać. Efekt jest widoczny już po kilku dniach, ale radzę uważać :)

i kiepsko mi idzie ;p

to mój podpis do tematu
A tak na serio to muszę zgłębić w wolnej chwili watek i ćwiczonka, bo nie mieszczę się w spodnie ;/

i kiepsko mi idzie ;p

to mój podpis do tematu
A tak na serio to muszę zgłębić w wolnej chwili watek i ćwiczonka, bo nie mieszczę się w spodnie ;/

haha...nie uwierzycie...ale ja jeszcze nie mierzyłam spodni sprzed ciąży:-D są bardzo głęboko w szafie i nigdy nie mam czasu do nich się dokopać...

reklama
i ja musze wziasc sie za cwiczenie bo w pierwszym miesiacu schudlam za to w drugim widze ze brzuch i urosl bo zaczelam jesc wiecej rzeczy typu slodycze :(

Futrzak ja wchodze w spodnie sprzed ciazy ledwo ale daje rade:D

Do góry