reklama
patik80
Fanka BB :)
koncia, spring, Scarletka uff! odetchnęłam z ulgą, fajnie, że jesteście
koncia przeczekaj @ a potem znowu będzie tendencja spadkowa:-)
spring wiadomo, że teraz idzie wolniej - ale i tak jestem pod wrażeniem, prawie 12 kg gratki
Scarletka czujesz luzy, to pewnie jak się dorobisz tych baterii i staniesz na wadze to będziesz mieć miłą niespodziankę. A tak naprawde najważniejsze, że po ubraniach widzisz zmianę
ja weszłam dzisiaj w spodnie w których nie chodziłam ponad cztery lata;-)
koncia przeczekaj @ a potem znowu będzie tendencja spadkowa:-)
spring wiadomo, że teraz idzie wolniej - ale i tak jestem pod wrażeniem, prawie 12 kg gratki
Scarletka czujesz luzy, to pewnie jak się dorobisz tych baterii i staniesz na wadze to będziesz mieć miłą niespodziankę. A tak naprawde najważniejsze, że po ubraniach widzisz zmianę
ja weszłam dzisiaj w spodnie w których nie chodziłam ponad cztery lata;-)
futrzakowa
yea! to ja!
patik - gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K
koncia
Gość
brawo paticzku:-)
ja czekam na koniec @ , M znów mi znosi ciastka, tym razem pierniczki :-(
ja czekam na koniec @ , M znów mi znosi ciastka, tym razem pierniczki :-(
K
koncia
Gość
@ się skończyła i mam -1kg, czyli już łącznie -7kg ale nadal jestem spuchnięta nie wiem czemu
spring
Szczęścia dwa :)
@ się skończyła i mam -1kg, czyli już łącznie -7kg ale nadal jestem spuchnięta nie wiem czemu
Może za mało pijesz? Jak się stosuje dietę to powinno wypijać się dziennie 1,5-2 l wody. Powiem Ci,że jest mi trudno tyle wypijać,bo jak jest zimno na zewnątrz to i jakoś pić się nie chce
K
koncia
Gość
spring, piję minimum tyle, a i tak puchnę, szczególnie po nocy jestem spuchnięta, więc jak się ważę rano ,to troche lipa wieczorem mi już spadają pierścionki
reklama
Podziel się: