reklama
K
koncia
Gość
a ja się nie odważyłam wejść na wagę i od świąt próbuję wrócić do diety, ale łamię się wieczorem, znowu czekam na @ mam wtedy niepohamowany apetyt, a w nocy i tak budzę się głodna.W 2 święto zrobiłam nawet test ciążowy, bo od tamtej pory mam mdłości i czuję ciągły głód, ale wyszedł negatywny więc czekam na tą cholerną @!
futrzakowa
yea! to ja!
a moim postanowieniem noworocznym jest regularne jedzenie ... póki chodziłam do pracy to mój dzien pod względem żywieniowym był bardzo regularny...a teraz to skupiam się na jedzeniu dla małego a o sobie zapominam... i mam tego efekty bo mimo że jem mniej to waga wcale nie idzie w dół...tak więc pełna mobilizacja do 4-5ciu posiłków dziennie:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a moim postanowieniem noworocznym jest regularne jedzenie ... póki chodziłam do pracy to mój dzien pod względem żywieniowym był bardzo regularny...a teraz to skupiam się na jedzeniu dla małego a o sobie zapominam... i mam tego efekty bo mimo że jem mniej to waga wcale nie idzie w dół...tak więc pełna mobilizacja do 4-5ciu posiłków dziennie:-)
ja też muszę... i definitywnie odstawić słodycze..
futrzakowa
yea! to ja!
ja też muszę... i definitywnie odstawić słodycze..
ale najpierw trzeba wyjeść wszystkie które są w domu
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ale najpierw trzeba wyjeść wszystkie które są w domu
masz rację.. to idę poszperać...
Ewi82
Fanka BB :)
Chcecie zjeść i moje? Po świętach mam całą szafkę słodyczy! Tyle nadostawałam i mąż codziennie znęca się nademną psychicznie i je przy mnie a wg. diety która poleciła mi Patik mogę tylko 75kcal czyli jedną pralinkę hahahaha
Pati nie wiem jak działa ta dietka ale ja mam na minusie po dwóch dniach -2 kg!!! A jem jak głupia co chwilę... No chyba że to choroba dodatkowo mnie wyszczupla hahaha
Pati nie wiem jak działa ta dietka ale ja mam na minusie po dwóch dniach -2 kg!!! A jem jak głupia co chwilę... No chyba że to choroba dodatkowo mnie wyszczupla hahaha
reklama
Podziel się: